Beszéljük át!
Írásban is kérem!
Ötleteljünk közösen!
Fogd a kezem!
Mindent bele!


Cégére szabott

tréning és oktatás

2 órában max. 3 főig
2 órában max. 3 főig

4 órában

max. 3 főig

6 órában max. 6 főig
8 órában korlátlan létszámmal


Cégére szabott

írásbeli audit jelentés


IGENIGEN
IGENIGEN


Cégére fókuszáló monitoring4 hétig
4 hétig


Online vagy telefonos konzultáció1 óra
2 x 1 óra


Iparági közösségi média vizsgálat
IGEN


105.000,-
135.000,-

185.000,- 

316.000,- 

420.000,- 
Áraink nettó árak!

A "Beszéljük át!" csomag kérhető csak Facebook oldal vizsgálatra is, ez esetben az ár: 85.000,- a további fenti paraméterek változatlanok!

Kiszállási díj Veszprém és Budapest belvárosán kívül: 30.000,-/nap

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

Őket már auditáltuk...

Válasszon Cégéhez illeszkedő csomagot!


Garanciavállalás

A Cégére szabott közösségi média audit jelentést (és/vagy a tréning alapját jelentő prezentációt) megrendelését követő 21 napon belül elkészítjük, egyébként mi álljuk az audit teljes költségét!


Ha nem talál az írásbeli audit jelentésben legalább egy hasznos információt, amiről eddig nem tudott közösségi média platformjai kapcsán, az audit az Ön számára ingyenes volt!Mit ad az Ön kezébe az audit jelentés?

- Célravezető és határozott módszereket rajongótábora megtartása és bővítése érdekében, 
- térképet eddig még kihasználatlan közösségi média lehetőségeihez,
- minden, célcsoportjának megfelelő, termékei/szolgáltatása számára legjobb közösségi média platformokra optimalizált social media akciótervet, - Önre fókuszáló egyéni oktatást, ahol kérdéseit azonnal megválaszoljuk és segítünk a közösségi média platformok hatékonyságának fokozásában,  - Cégére szabott kapcsolatépítési, bejegyzéskészítési technikákat, hirdetési módszereket, melyek által versenyelőnyt érhet el és stabil, aktív rajongóbázisra tehet szert, s így - jelentős költségmegtakarításra tehet szert a tudatos és hatékony kommunikációban és hirdetéskezelésben.

Lépései

1. Felmérés, elemzés

Audit megrendelő űrlap kitöltését és a szerződéskötést követően begyűjtjük az Ön által ismert - és sokszor nem ismert! - közösségi megjelenéseit. Ezeket külső szoftverek segítségével elemezzük és kiértékeljük.


2. Írásbeli jelentés

Az audit során az Ön céges oldalait elemző jelentést kézbe kapja. A jelentés az Ön által választott csomagtól és közösségi média platformjai számától függően 20-50 oldal.


3. Szóbeli elemzés

Az audit jelentést és a mérések eredményét személyesen is ismertetjük, ahol felteheti kérdéseit a platformokkal kapcsolatban.


4. Személyreszabott oktatás

4-6 óra személyreszabott oktatás és tanácsadás során megtanítjuk jelenlegi és a javasolt platformok hatékony és optimalizált kezelésére, versenytársainál hatékonyabb hirdetéskezelésre, s üzleti titokként kezelt közösségi média stratégiájával kapcsolatos kérdéseire is választ adunk.


5. Garanciavállalás és monitoring

Az írásbeli jelentéshez garanciát vállalunk: amennyiben nem talált legalább egy hasznos információt a jelentésben és ezt a szóbeli elemzés előtt jelzi számunkra, az Ön számára az audit ingyenes volt.

Továbbá az auditcsomagokhoz 1-3 hónapos monitoringot is választhat, melynek során a választott időtartamnak megfelelően további tanácsadással segítjük tevékenységét.

Megnézzük kommunikációs eszköztárát, hirdetési tevékenységét, szektorának jelenlegi helyzetét és várható trendjeit, Cégére szabott fejlesztési, fejlődési lehetőségeket, tippeket, javaslatokat adunk Cége közösségi média megjelenéséhez.

Az audit során új oldalakat és technikákat is megtanulhat, hogy az Ön Cége a közösségi média felületeken tudatosan, aktív és stabil rajongóbázissal és versenytársait megelőzve igazán hatékonyan tudjon jelen lenni.
Személyreszabott szolgáltatás keretében Cégéről közösségi média platformjainak számától függően 20-30 oldalas átfogó jelentés készül az Ön által kezelt közösségi média felületekről, felmérve a jelenlegi helyzetképet, fejlesztési és fejlődési trendjeit, lehetőségeit. 

A jelentésben elemzésre kerülnek elérési mutatói, azaz milyen közeget, milyen időzítéssel és milyen üzenettípussal érhet el jelenleg a legjobban.A közösségi média audit célja