All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

Tematika


A csoportok negyedévente indulnak! Az aktuális kezdés miatt vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül!

A csoport maximális létszáma:
7 fő, hogy jusson idő az Ön kérdéseire is!


Időtartam: 1-1 workshop 100 perc / alkalom, kedd reggel 9.10-10.50 vagy kedd este 18.10-19.50 hogy ne vegyük el az egész napját és legyen idő gyakorolni a megtanultakat!

Rendszeresség: kéthetente tartjuk az oktatásokat,
hogy legyen ideje leüllepedni a tanultaknak, folyamatosan kipróbálhassa és
tesztelhesse saját oldalán és legközelebb akár kérdezhessen is a megtanult
témakör kapcsán!

Helyszínük: Oktogon, Teréz körút 10., 1. emelet 14.

INGYENESEN HAZAVIHETŐ TUDÁSANYAGOK, TO-DO-LISTÁK


Az oktatásokat személyesen Klausz Melinda, közösségi média specialista tartja, a kozossegi-media.com vezetője, négy közösségi média könyv szerzője.

1. Közösségi média alapok 
Alapok, megnevezések és használati módszerek. Kiemelten ajánlott azoknak, akik magánszemélyként fent vannak a Facebook-on, de nem igazán aktívak, illetve rajongói oldalt és eseményt még nem kezeltek. Facebook oldal létrehozása, javítása, a posztolás alapszabályai, megoldási módjai és a bejegyzések/linkek átírásai, testreszabása cégünkre.


2. Hirdetéskezelés I.
Hirdessünk, olcsón, hatékonyan, célcsoportra orientáltan a Facebook-on 0,05 EUR-ért, vagy olcsóbban, de ne (csak) az oldalunkról! Megjelenés, kattintás, bejegyzés alapú, lájkgyűjtő és weboldalra célzott hirdetések. Hogyan csökkentsünk hirdetési költségeinket? Hirdetés hatékonyságának mérése, optimalizálás, hirdetési szövegek, képek és arculat javítása.


3. Rajongók megfogása és aktivizálása
Rajongók megfogása Facebook dizájn, kommunikációs tippek és trükkök, Timeline-beállítások és lehetőségek, dizájnok, alapelvek és szabályok - Mit (ne) tegyünk, hogy ne törölje le a Facebook oldalunkat előzetes figyelmeztetés nélkül? Kategóriaválasztás, rövid URL-cím, adatmegadás és trükkös beállítások, amelyeket a Facebook nem véletlenül nem állít be alapból az oldalon...


4. Konfliktus- vélemény és problémakezelés
Egy negatív vélemény jelentős árbevétel kiesésekhez vezethet. Azt gondolja, az Ön cége nem lehet áldozat? Eseteken keresztül illusztráljuk, hányan nem gondolták volna... Ráadásul már a Facebook-on sem tudunk mindent törölni! Hogyan előzzük meg és kezeljük a negatív kampányokat? Hogyan hozzunk vissza egy negatív véleményt írót nem csak vásárlónak, hanem termékünk/szolgáltatásunk szószólójának? 


5. Facebook-on kívüli élet I.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő oldalakat? Milyen felületen van jelen a célcsoportunk? Egy poszttal több oldalra? Igen, csatornázzuk össze, optimalizáljuk és időt, energiát spórolunk! Oldalak részletesen: twitter, Wikipedia, Swarm, Foursquare, Pinterest.


6. Promóció- nyereményjáték és alkalmazás
Ingyenes, fizetett és általalunk létrehozott alkalmazások installálása, működtetése, jogszabályok és törvényi előírások megismerése, szabályzatok írása, játékosok álprofiljainak felismerése


7. Facebook-on kívüli élet II.
Instagram, Google+, Youtube, We heart it, QR-kódok, mobil- és kiterjesztett valóság alkalmazások megismerése és alkalmazása


8. Hirdetéskezelés II.
Bivaly (Fejlett) Szerkesztő, EdgeRank algoritmus és a Graph Search lehetőségeinek kiaknázása a hirdetésekben. Targetálás generációk, születésnapok, mobilplatformok és egyéb ínyencségek szerint, remarketing, reatargeting


9. Mérés és optimalizálás
Mire jók a mérések? Mit és hogyan mérjünk? Honnan tudjuk, mit beszélnek rólunk a vevők és hogyan javítsunk a rólunk kialakult képen?10. Stratégiai tartalommarketing

Melyik felületen, mit és hogyan érdemes ügyfeleinkkel szemben kommunikálni, hogy a legnagyobb elérést és aktív vásárlási hajlandósággal álljunk szemben?

Közösségi média coaching

Dolgozzunk együtt közösségi média oldalain!Folyamatosan a kezét fogva,
a Cégére, vevőire, termékeire/szolgáltatásaira fókuszálva maximum 5 fős oktatás keretében segítünk közösségi média jelenléte kialakításában, optimalizálásában, hatékonyságának növelésében, hogy versenytársait megelőzze és minél több konverziót (vásárlást, hirlevél-feliratkozást, rajongszámnövelést stb.) érhessen el célpiacán.

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

A coaching során tudásanyagok, tankönyvek, gyakorlati példák és az Ön cégéhez kapcsolódó konkrét feladattervek, to-do-listák érhetők el.

100% garanciavállalás

Ha nem hall újat az első előadáson, amin részt vesz, jelezze, nem kérdezünk semmit, hanem megköszönve bizalmát és idejét, regisztrációjától függően az adott business / VIP / kisvállalkozói / vállalkozásindító coaching teljes kurzusdíját 3 munkanapon belül visszafizetjük.

A közösségi média coaching során a résztvevők megtanulhatják hatékonyabban kezelni felületeiket, a különböző közösségi média megjelenéseiket optimalizálni, hirdetési tevékenységüket olcsóbbá tenni és business-alkalmazásokat is fognak tudni installálni oldalukra.


A coachingot azoknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, de külső marketingest nem tudnak vagy nem szeretnének megbízni, saját maguk szeretnék oldalaikat fejleszteni és gondozni a legújabb trendeket követve.


Ha szeretne helyben tanulni, munkaidejét kevésbé feláldozva, folyamatos monitoringgal segítve fejlődését és oldalai fejlesztését, jelentkezzen a közösségi média coachingra!


Részletek

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.  

Jegyek és csomagok - igény szerint

Fogjuk a kezét és együtt tanulunk


Vállalkozásindító / kisvállalkozói 

42.200,-/ fő   4 találkozó (1-4. sorszámmal jelölve, 4 x 100 perc)Business

75.000,-/fő   7 találkozó (7 x 100 perc),

ajándék 30 perces tanácsadás a coaching során bármikor felhasználva

                   (értéke: 15.000,- Forint)
ajándék választható közösségi média könyv (értéke: 4.000,-)   


      

VIP 

92.000,-/fő      10 találkozó (10 x 100 perc),

ajándék a teljes közösségi média könyvcsaládunk, 

                  (4 könyv, értéke: 14.500,- Forint)

ajándék 2 x 30 perces személyes tanácsadás Veszprémben / Budapesten 

                  (értéke: 30.000,- Forint, felhasználható: 2016. március 1-ig!)Ha Önnek mindegy, hogy a reggeli vagy az esti csoportban tanul,

további 10% kedvezményt kap. A képzés megkezdését követően a csoportokat nem keverjük.