Promóciók és játékokA közösségi média szabályzatok szélsebesen változnak, s aki nem tud lépést tartani ezekkel, az könnyen oldala törlésével vagy felfüggesztésével is szembesülhet.


Ha szabálykövető nyereményjátékokat és promóciós kampányokat szeretne futtatni Facebook-, vagy más közösségi média oldalán, kérje kampánymenedzsmentünket és/vagy promóciós alkalmazás fejlesztésünket.


Legyen szó akár fénykép-, esszéfeltöltő versenyről, kvízjátékról vagy egyszerű, csak rajongóinak szánt letölthető kuponokról és tartalmakról, állunk rendelkezésére!


Alkalmazásainkat Cége egyedi arculatára szabjuk! Tekintse meg néhány egyedi arculatú alkalmazásainkat a galériában!

Kiterjesztett valóság

Fejlesztésekhez kapcsolható csomagok

- eseménymenedzsment

- promóciómenedzsment

- hirdetéskezelés

- Facebook és közösségi média oldalkezelés

- átfogó közösségi média menedzsment​

Facebook-alkalmazások


Ne engedje el Facebook-rajongóit oldaláról, tartsa ott őket igényeiknek megfelelő információkkal, termékadatokkal, csak rajongóknak szóló ingyenesen letölthető tartalmakkal, kuponokkal és nyereményjátékokkal.


Kíváncsi vásárlói véleményére? Speciális ügyfélszolgáltatot szeretne fenntartani Cégére szabott űrlapok segítségével?


A honlapképes Facebook-alkalmazások mindent tudnak, amit egy honlap, sőt! Nézze meg korai promóvideónkat vagy válogasson az alábbi lehetőségek közül!

All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

Kérje már most a jövő termékét és teremtse meg kiadványaihoz a 4. dimenziót a web3.0 fejlesztéseknek köszönhetően!


A kiterjesztett valóság (AR) a kézzel fogható papír alapú kiadványokra "húz rá" egy negyedik dimenziót, amelyben képgalériákat, videókat, linkeket, előre megírt sms-t hívhat elő a kiadvány megtekintője. Ezen kívül egy gombnyomással a papírról telefonálhat, e-mailt küldhet, bejelentkezhet az adott helyszínre vagy Facebook-rajongó lehet, de lehetőségeknek szinte nincs határa!


A negyedik dimenzió előhívásához nincs szükség egyedi eszközökre, elegendő egy okostelefon vagy egy táblagép és Internetkapcsolat!