Berényi Konrád online marketing specialista
Évek óta foglalkozik internetes marketinggel, és tanítja is különböző képzési formákban. Az emúlt másfél évben kiemelten sokat foglalkozott az ügyfélmegtartással kapcsolatos marketing megoldásokkal, ilyen célú szolgáltatást indított társával Pontolo.hu néven.

09.30-10.00 Regisztráció10.00-10.30 Berényi Konrád, alapító-ügyvezető, Pontolo.hu

Hűségprogram 2.0


Ügyfelet megszerezni drága, megtartani sokkal olcsóbb. Ha tudjuk, ezt hogyan tegyük!


Egy jó hűségprogram viszont nemcsak egy pontgyűjtő rendszer, hanem annál sokkal több: statisztikai rendszer és csatorna is az ügyfeleink felé. Ha megismeri vevőit, ha többet tud róluk, sokkal jobb marketinget, sokkal hatékonyabb reklámot fog tudni tervezni. Ebben is segít a Pontolo.


10.30-11.00 Angelus Barbara, Kodolányi János Főiskola  

Új szállodák piaci bevezetése a magyar és a nemzetközi piacra

Az előadásban az elegáns vidéki luxus kastélyszálló, a Relais & Chateaux Hertelendy Kastély, és Budapest legújabb ötcsillagos szállodája, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace esettanulmányán keresztül mutatom be, hogyan ismertettük meg a hoteleket a hazai és a nemzetközi piaccal. Két, Magyarországon alig ismert brand bevezetése a szakmai- és a köztudatba ezek feladatai és kihívásai.
11.00-11.30 Katona Zoltán, MORGENS Design e-Solutions:

Honlapok és az új kor


Április 21-én a Google leszondázza a honlapokat és hátrébb sorolja a szabályainak nem megfelelő honlapokat. Ön felkészült már a változásra? ​​


Internetes világunk és fizetőképes vendégeink igényei már a web3.0 korszakában jár mégis sokan még csak az elmúlt években kezdték el a web2-es közösségi média kommunikációt.

Az előadásban megmutatjuk, hogyan lehet ellenőrizni és az igényeknek, kihívásoknak megfeleltetni honlapjainkat.

​​
11.30-12.00 Bodrogi Bozán András - YouTube szakértő-tréner, tanácsadó
A YouTube csatorna, a videótartalom szerepe a hotelmarketingben

A YouTube kikerülhetetlen platform, ha videótartalommal tervezünk márkát vagy szolgáltatást kommunikálni. Az optimálisan márkázott és menedzselt YouTube csatorna felépítésének kulcslépéseit nem éri meg elvéteni. 

A tudatosan felépített tartalomkészítési és megosztási stratégia, a megfelelő típusú tartalmak sokat segítenek a célközönségünk és márkánk céljainak elérésében is. Ezen témákra világít rá Bodrogi Bozán András, YouTube szakértő előadása.

 

12.00-13.00 Ebédszünet13.00-13.30 Virág Mihály - Hewlett Packard – HP Experience Marketing

E-mail marketing - Te tudod, hogy kinek írsz?


Az előadás bevezetőjében bemutatom az e-mail marketing fontosságát a szállodaiparban, valamint a legfontosabb statisztikai mutatókat, illetve a leggyakoribb tévhiteket. Ezt követően kiemelem, hogy mitől lehet különleges és kiváltságos pozícióban egy hotel, ha email marketingről van szó.


Végül prezentációmat néhány technikai tanáccsal és esettanulmány bemutatásával teszek még jobban érthetővé.
​​
13.30-14.00 Lévai Richárd - RG Stúdió, közösségi média specialista

Vesztegzár a Grand hotelben? Tanuljunk meg inkább rendesen hirdetni!

A legtöbb hotel fent van már a Facebookon, de a kiforratlan stratégiának köszönhetően ennek semmi nyoma a foglalási listában. Pedig a Facebook felhasználók órákat töltenek el a közösségi hálózaton naponta, ráadásul lézerpontosan célozhatók a szokásaik, sőt sokszor a szándékaik alapján. Ami óriási lehetőséget jelent a hoteleknek, ha megtanulnak élni vele. Ez az előadás ebben fog segíteni. Bevált tippeket, ötleteket és inspirációkat ad arra, hogy a szállásadók a lehető legtöbbet hozzák ki a Facebook hirdetési rendszeréből.


14.00-14.30 Zsíros Mihály - MIP management, ügyvezető

Szálláshelyi LinkedIn jelenlét? Igen!


Üzleti kapcsolatokra specializálódva jött létre a LinkedIn közösségi oldal, amely mára a legnagyobb ilyen jellegű platform. A LinkedInen a magyar regisztrációk száma is folyamatosan nő, amely már 500 ezer felett jár.


A hazai nagyvállalatok 80%-a is ott van a felületen, ráadásul aktívan. Érdemes tehát jelen lenni, az előadás során pedig az is kiderül, hogyan tegyük ezt professzionális módon és a szálláshelyek hogyan tudják kihasználni ezt a lehetőségeket.​

14.30-15.00 Klausz Melinda - közösségi média specialista

A hotelszektor tartalommarketing lehetőségei a közösségi média térben


Állandóan nem lehet tisztán képeket és csomagajánlatokat megosztani szálláshelyünkről, kell valami plusz is! Pláne amióta a Facebook-on egy általunk megosztott bejegyzés organikusan csupán a rajongók 2-6%-át éri el. De mi a helyzet a többi közösségi média felülettel?


Hol és hogyan tudjuk akkor elérni az aktuális érdeklődőinket? Melyik közösségi média felületet használjuk, ha kevés az időnk és a költségvetésünk? Hogyan spóroljunk időt, energiát és erőforrást optimalizált közösségi média kampányokkal? És hogyan keltsük fel az érdeklődésüket folyamatos kommunikációval? Az előadásban minderre választ adunk!
15.00-15.30 Kávészünet15.30-16.00 Nagy Dóra Krisztina - corporate event & program coordinator

Alternatív és gerillamegoldások
16.00-16.30 Kádár Tímea - Szállásmásképp, alapító

Blogok szerepe a szállásmarketingben, avagy blogból az újságokba!


Egy szállásnak értékes eszköz van a kezében ahhoz, hogy a sajtó érdeklődését felkeltse: egy kis pihenés gyönyörű környezetben mindenkit vonz. De hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő médiumokat, hogyan jussunk be az igazán mértékadó magazinokhoz?


Hogyan építsünk sajtólistát, és hogyan állítsunk össze egy sajtóutat, amire el is jönnek? Mi a helyzet a blogokkal, melyikben érdemes jelen lennünk. Kádár Tímea sok éves tapasztalatát osztja meg Önökkel.

 

16.30-17.00 Fejér Zsófi, ex stewardess, blogger

Amit Nepáltól és a Karib-térségtől tanulhatunk


Stewardessként volt alkalmam körbenézni a világban, kalandjaimat, élményeimet pedig blogomon (sztyuvi.cafeblog.hu) keresztül osztottam meg az olvasókkal. Továbbra is szenvedélyes utazóként és bloggerként, egy hátizsákos turista szemszögéből nézve számolok be Dél-Amerikában és Nepálban szerzett tapasztalataimról.


Beszélek arról, hogy miként ismerhető meg egy adott régió és ebben milyen szerepe van a kisebb szálláshelyeknek. Mennyire tud egy egyszerű panzió / hostel közösségteremtő erővel hatni. Milyen megoldások jellemzőek erre, egymástól oly távol fekvő világokban, mint Nepál vagy éppen Kolumbia.


Konferenciánkat azon hotel-, szálláshely- és wellnessmarketing területén dolgozó marketingvezetőknek és munkatársaiknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, de külső marketingest nem tudnak vagy nem szeretnének megbízni és saját maguk szeretnék oldalaikat fejleszteni és gondozni a legújabb trendeket követve. 


De azoknak is sok hasznos információval szolgálunk, akik meg akarják érteni (vagy éppen "ellenőrizni" az ügynökségeket, mit miért és hogyan tesznek ezeken a felületeken.Konferenciánk 100% gyakorlat!


Figyelem! Képzésünk létszámkorlátos, maximálisan 200 főt tudunk beengedni!Új digitális technológiák a hotelmarketingben


Hogyan tudja megszólítani a szálláshelyére érkezőket? Hol éri el őket leginkább? Ki tudja használni az online marketingben, közösségi média marketingben rejlő előnyöket vagy éppen a nem megfelelő használat miatt inkább hátrányára válik? 


A Google Pingvin keresőmotora óta tudjuk, ha nem megfelelően vagyunk jelen egy közösségi média felületen, az a visszajára üthet. Ugyanígy, ha nem megfelelően kialakított bejegyzésekkel kommunikálunk vagy nem megfelelően hirdetünk például a Facebook-on, a megjelenéseink csekély emberhez jutnak el, míg a hirdetési költség fele kidobott pénz lesz.


Optimalizálja megjelenéseit, ismerje meg a legújabb technikákat szakértőink segítségével!

RészletekHelyszín: Budapest, Lurdy Ház, Könyves Kálmán körút 12-14.


Időpont: elmaradt!


Jegyár:

      Early bird 2015. április 10-ig    14.900,- +áfa

​      második fő ugyanattól a cégtől:         9.900,- +áfa


      Normál 2015. április 20-ig                 19.900,- +áfa

      második fő ugyanattól a cégtől:        13.500,- + áfa


      Április 20-tól                                      25.900,- +áfa


     Diákjegy (az első 20 főig, érvényes diákigazolvánnyal):          

                                                         9.900,- + áfa


A számlát a rendezvény helyszínén a regisztrációnál adjuk át.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.  

Katona Zoltán hotelmarketing és PPC specialista  


 
Angelus Barbara, jelenleg főállású anyuka és a Kodolányi János Főiskola óraadó tanára, korábban a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace marketingkommunikációs igazgatója volt.  

Program

All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

Bodrogi Bozán András a Google Ground hivatalos YouTube szakértő trénere, a Google hazai partnereinek a YouTube funkcióinak és eszközeinek optimális használatát oktatja a videó-tartalom stratégiától, a YouTube csatorna és tartalom optimalizáláson keresztül a szerzői jogi kérdéseken át egészen a bevételszerzésig.


Fejér Zsófi, avagy a sztyúvi 2015. márciusában a Nők Lapja Cafén a hét bloggere lett, cikkei vezető helyen szerepelnek a Nők Lapja Café oldalain, s rendszeresen szemlézi a Hír24 és a startlapSzállásmásképpen Timi  - ahogy többezren ismerik, szálláskuriózumokat kezdett összegyűjteni blogjában, amely ma már a www.utazzmaskepp.cafeblog.hu oldalán keresztül havonta 50 ezres olvasótáborra tett szert.

A téma szakértőjévé vált az olvasók szemében és sok megkeresést kap, többek között a nagy kereskedelmi tévék reggeli műsoraiba és az Éva magazinban is rendszeres szálláshelyajánló rovata van. 


Klausz Melinda 8 éve foglalkozik közösségi média marketinggel, még a szép emlékű iwiw és MyVIP felületeken kezdte tevékenységét.
Közösségi média marketinget tanít, social media platformokat menedzsel és Facebook alkalmazásokat fejleszt.
Ötödik közösségi médiáról szóló könyve jelent meg 2015-ben, melyek mindegyike felsőoktatásban tankönyvekként és szakirodalmi hivatkozásként funkcionál.
​A kozossegi-media.com tulajdonosa, VIP-blogger .
 

Zsiros Mihály LinkedIn szakértő, a Semmelweis Egyetem Sporttudományok Doktori Iskolájának hallgatója, a MIP Management ügyvezetője, s emellett a MarkMyProfessor oldal marketing menedzsere.

Lévai Richárd közösségi marketing specialista, a Közösségi kalandozások, 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon könyvek szerzője, az RG Stúdió Kft. egyik alapítója.

2000 óta foglalkozik online marketinggel, a közösségi média üzleti lehetőségeivel már több, mint 8 éve foglalkozik, facebooktippek.hu blogján 2010 óta ad tanácsot az érdeklődőknek.

Ügyfelei között a kisvállalkozások mellett megtalálhatók a CEWE Fotókönyv, az OLX.hu, a Bosch. Konferenciák rendszeres előadója, véleményét gyakran kérdezik a szakmai médiumok mellett az országos kereskedelmi televíziókban is.