All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

Referenciáink többek között...

Adatvédelmi konferenciák: Gyermekmentő Szolgálat - VII. Média Konferencia, 2013., Hangvilla - Biztonságos Internet napja, 2014.


Általános iskolák: Cholnoky Jenő Általános Iskola - Veszprém, Simonyi Általános Iskola - Veszprém, Pilinszky János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola- Balatonkenese


Középiskolák: Közgazdasági Szakközépiskola - Veszprém, Ipari Szakközépiskola - Veszprém, Vetési Albert Gimnázium - Veszprém, Kisfaludy Sándor Gimnázium- Sümeg


Egyetemek: Pannon Egyetem, ELTE - Kommunikáció Intézet, Debreceni Egyetem - Médiatudományi Intézet


Ifjúsági Házak és egyéb adatvédelmi előadások: Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület, Civil Ház Veszprém, 2014., SÉTA tábor - Kislőd, Krúdy Gyula városi könyvtár - Várpalota,  ÖbölTV - Balatonfűzfő, Decanter Bisztró - Veszprém, Felsőoktatási Vállalkozási Központ - Veszprém stb.

Közoktatás


Általános és középiskolák számára elsősorban adatvédelemmel és közösségi média felületek használatából jelentkező problémák kezelésére irányuló előadásokat ajánlunk diákok és/vagy oktatói gárda részére.


Az előadások során a gyerekek bevonásával sorra vesszük a sexting, a cyberbullying, a cyberbating, függőség és zaklatás témaköreit, a Facebook használatával kapcsolatos adatvédelmi megoldásokat, hogy hogyan tudják megállapítani, ki milyen célból jelöli be őket és hogyan hívják le és használják fel az adataikat az adathalászok, a marketingesek vagy éppen a szexuális ragadozók, de közösen megnézzük, hogyan tudják okosan használni a játékokat és hogyan állíthatjuk meg a vírusok és álhírek terjedését a Facebook-on.

Alapítónk, Klausz Melinda 5 éven keresztül a Pannon Egyetem Felsőoktatási Minőségi Díjjal kitűntetett Gazdaságtudományi Karának volt marketingvezetője.


Közösségi média területén a hazai felsőoktatásban elsőként léptek ki a piacra leendő és akkori hallgatóiknak szóló iwiw-, Facebook-alkalmazással, majd kiterjesztett valóság mobilapplikációval. Nevéhez fűződik az Offline Facebook Park és az oline, interaktív közvetítéseket lehetővé tevő Less be az egyetemre program, de ő fejlesztette ki a Veszprémi Egyetemi Napok rendezvényének kiterjesztett valóság alkalmazását is 2013-ban, amely hazánkban az eddig egyetlen négy dimenziós programmagazin volt.


Ez a szakmai tudás hívta életre a kifejezetten felsőoktatási intézmények számára hirdetett Felsőoktatási közösségi média marketing képzéseket.


Az oktatásokat az intézmények marketinggel foglalkozó és marketinget oktató munkatársak részére is kínálunk. További információkért keressen bennünket bizalommal!

Felsőoktatási közösségi média marketing