All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megosztok, tehát vagyok

szakértői kérdések és válaszok a közösségi médiáról


Klausz Melinda könyve az ember életszakaszain keresztül mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket. Esettanulmányokon és tippeken keresztül visz végig az adatvédelemtől a közösségi média stressz-szindrómán, az internetes zaklatáson át a like-csalásokig és a generációk közötti különbségek bemutatásáig. A kötet segítségével választ kaphatunk arra is, hogy miért ragaszkodnak a mostani gyerekek és fiatalok a közösségimédia-felületekhez, és bizony nekik már a digitális hagyatékukról is rendelkezniük kell...


- 376 oldal,

- Kötés: füles, kartonált

- ISBN: 9789632936529​

- Ára: 3.490,- Forint, vagy csomagban kedvezményesen!
kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

Közösségi média mérése

Hogyan elemezd a mutatókat és hozz ki minél többet oldalaidból?


Ha egy kicsit odafigyelünk statisztikáinkra, rengeteg fejlesztést tudunk eszközölni akár fizetett piackutatás és elégedettségvizsgálat nélkül is. A közösségi média mérésből ugyanis szinte minden kideríthető, többek között az is, hogy mia vásárlóink számára a legfontosabb? Milyen típusú tartalmat kedvelnek leginkább? Melyek a trendek az adott üzletágban?

De vajon melyik adatot érdemes mérni és hogyan? Melyik felületen milyen mutatók vannak és mit jelentenek egyáltalán az eges mutatók? A kozossegi-media.com 5. könyvében ezekre a kérdésekre keressük a választ és segítjük az olvasókat a közösségi média mérőszámainak megértésében és helyes használatában a Facebook, Youtube, Pinterest, Instagram, Youtube és még megannyi felület esetében.


Közösségi média mérése - Hogyan elemezd a mutatókat és hozz ki minél többet oldalaidból?

- Kötés: kemény kötés

- ISBN: 978-963-12-1616-5

- Ára: 4.800,- Forint, vagy csomagban kedvezményesen!

Megosztok, tehát vagyok

70 oldalasadatvédelmi munkafüzet 9-14 éves korosztály számára


A Megosztok, tehát vagyok című könyvhöz kapcsolódó adatvédelmi munkafüzet kifejezetten 9-14 éves korosztály részére, amelyben 70 oldalon keresztül játékok, feladatok, tesztek segítségével feldolgozzuk az internetbiztonság, a közösségi média lehetőségeit és veszélyeit, bemutatjuk és megtanítjuk a vírusok, spamek, adatvédelmi kérdések és szerzői jogok kérdéskörét, valamint az internetes zaklatásról is szólunk. 

A munkafüzetben a feladatok mellett vidám grafikák, feladatok, tesztek, játékok és szöveges leírások is szerepelnek.


A kiadvány a TANDEM Fejlesztési Alap támogatásának köszönhetően jött létre. Az Ökumenikus Segélyszervezet TANDEM Fejlesztési Alap pályázati programja a VELUX Alapítványok támogatásával és a DanChurchAid közreműködésével íródott meg.


Megosztok, tehát vagyok - A közösségi média és az Internet szép új világa, kozossegi-media.com 

- 70 oldal

- Kötés: puhakötés

- A munkafüzet csak a Családi csomagban rendelhető!

Közösségi média

ügyfél-, konfliktus-, panasz-és nyereményjáték-menedzsment a gyakorlatban


A kozossegi-media.com legújabb közösségi média könyvében a vállalati, a munkahelyi és a magánéleti konfliktusok, problémák, panaszok, valamint a platformokon futtatható céges nyereményjátékok kezelését vesszük górcső alá az elmélettől a gyakorlati példákig. Bemutatjuk, miért érdemes a pozitív, a negatív és a troll bejegyzésekkel, hozzászólásokkal foglalkozni, miért nincs „hülye" kérdés közösségi média felületeken és hogy miben rejlik egy-egy Facebook-on meghirdetett játék veszélye.


A könyvben több, mint 70 valós esettanulmány szerepel a hazai fesztiváloktól, Majkán, Norbi Update-n és rappereken át a GAP-ig, Greenpeace-ig, de a felsőoktatási és közösségi média marketing tanulmányaikat folytató diákok számára a kötetben elhelyezett feladatok is segítik az ismeretek mélyítését.


Közösségi média ügyfél-, konfliktus-, panasz-és nyereményjáték-menedzsment a gyakorlatban

- 306 oldal,

- Kötés: kemény kötés

- ISBN: 978-963-12-0214-4

- Ára: 4.400,- Forint, vagy csomagban kedvezményesen!
Megrendelés

.


Az űrlap kitöltésével és elküldésével megrendelem a kiválasztott könyve(ke)t.A kiszállítási díj 1.800,- minden könyv vagy könyvcsomag esetén!KÖNYCSOMAG KEDVEZMÉNYEK

Új könyveink

- Közösségi média nagykönyve, 2016.

- Megosztok, tehát vagyok, 2017.

6.980,- helyett 6.400,- 


Vállalkozói könyvcsomag (vállalkozói csomag):

- Közösségi média mérése

- Közösségi média ügyfél-, konfliktus- és nyereményjáték menedzsment 

9.200,-  helyett  7.700,- 


Adatvédelem és internetbiztonság az egész családnak

(családi csomag a készlet erejéig!)

- Megosztok, tehát vagyok könyv 2013.

- Megosztok, tehát vagyok munkafüzet 2013.

5.200,- helyett 4.400,-


Teljes közösségi média könyvcsaládunk (teljes csomag):

- Közösségi média mérése
- Közösségi média ügyfél-, konflitkus- és nyereményjáték...

- Közösségi média nagykönyve

- Megosztok, tehát vagyok könyv 2017.
- Megosztok, tehát vagyok munkafüzet

17.890,- helyett 14.800,- 

Megosztok, tehát vagyok

adatvédelem, internetbiztonság szülőknek, fiataloknak, pedagógusoknak


Az Internet, a közösségi média felületek változása, fejlődése számos új technikát, eszközt, visszaélést és bizony betegséget is hoz(ott) magával. Új szavakat, kifejezéseket kell megtanulnunk, hogy felvegyük a versenyt a mai fiatalokkal, akik már a munkavállalás során is teljesen más elvárásokkal rendelkeznek, mint akár 30 éves társaik.  A Megosztok, tehát vagyok címu könyv a családi élet, az iskola, a munkavállalás fejezeteit veszi sorra, s mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, mérföldköveket, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket. Esettanulmányokon és tippeken keresztül visz végig az adatvédelemtől a közösségi média stressz szindrómán, az internetes zaklatáson és cyberbatingen át a likecsalásokig és lájkrablásokig, a generációk közötti különbségek bemutatásáig. A kötet segítségével választ kaphatunk arra is, hogy miért ragaszkodnak a mostani gyerekek és fiatalok a közösségi média felületekhez és bizony nekik már a digitális hagyatékukról is rendelkezniük kell.


Megosztok, tehát vagyok - A közösségi média és az Internet szép új világa, Könyvmuhely Kiadó

- 288 oldal

- Kötés: kemény kötés

- ISBN: 978-963-08-7999-6

- Ára: 3.600,- pedagógusoknak és iskoláknak: 3.200,- Forint, 6 db felett +1 ajándék példány
A közösségi média nagykönyve


Ma már szinte nincs is olyan beszélgetés, amiben ne említenék meg a Facebook, YouTube vagy éppen a lájkolni szavakat. A közösségi média felülete olyannyira mindennapjaink részét képezi, hogy ezen beszélgetünk ismerőseinkkel, nézünk filmeket vagy éppen olvasunk híreket. Mindennapjaink mellett vásárlási szokásainkat is befolyásolják ezek a felületek, vállalkozóként, cégként azonban nem minden esetben a leghatékonyabb módon vagyunk rajtuk jelen. 

A közösségi média nagykönyve éppen ezért esettanulmányokon és feladatokon keresztül bevezet a közösségi média minden aktuális kérdéskörébe, az oldalak kiválasztásától a trollok kezelésén át a nyereményjátékokig. 


A közösségi média nagykönyve - Hogyan építsd fel magad és céged az online térben

- 324 oldal

- kötés: füles, kartonált

- ISBN:  9789632935256

- Ára: 3,490,-, vagy csomagban kedvezményesen!