All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

Szeretné még hatékonyabban kezelni Cége közösségi média platformjait? Optimalizálná hirdetéseit? Megtanulná a közösségi mérés technikáit? Online kuponokat, kedvezményeket adna vendégeinek bejelentkezéskor?


Keresse Cégére szabott csomagjainkat!

Iskoláknak, pedagógusoknak, szülőknek

Internet- és játékfüggőség, sexting, cyberbullying, cyberbating, mémek, adathalászat, vírusok? Ha szeretné megvédeni tanulóit és megismerné a Z-generációra jellemző viselkedési mintákat, betegségeket és szóhasz-nálatot, keressen minket bizalommal! Gyerekeknek, pedagógusoknak és szülőknek egyaránt tartunk előadásokat!Ismerje meg, honnan számítjuk a függőséget, hogy hogyan előzheti meg a közösségi média felületeken történő iskolai/családi visszaélé- seket vagy hogy hogyan állítsa le a zaklatókat!


Egyéni tanácsadást elsősorban cégek, civil szervezetek számára folytatunk, eseti jelleggel egyetemi és főiskolai hallgatók diploma-, és szakdolgozat konzultációját vagy külső bírálati tevékenységét is ellátjuk.


Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal Kapcsolat űrlapunkon keresztül!

Egyéni konzultációk

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

Vállalati oktatás

Közösségi média mastermind

Együtt dolgozva alakítjuk ki közösségi média jelenlétét...


Folyamatosan a kezét fogva, maximum 7 fős kis csoportban tanulva segítünk közösségi média jelenléte kialakításában, optimalizálásában, hatékonyságának növelésében, hogy versenytársait megelőzze és minél több konverziót (vásárlást, hirlevéfeliratkozást, rajongszámnövelést stb.) érhessen el célpiacán.


A coaching kéthetente 100 perces képzéssorozat, hogy valóban tudatosan és eredményesen tudjon jelen lenni a közösségi média felületeken.


MINIMUM 2, MAXIMUM 7 FŐS CSOPORT

EGYÉNRE ÉS CÉGRE SZABOTT GYAKORLATI OKTATÁS

HAZAVIHETŐ SEGÉDANYAGOK ÉS TANKÖNYVEK

4, 7 vagy 10 ALKALOM, 9.200,- / alkalom ártólKönyveink


Közösségi médiáról szóló könyveink különböző célcsoportoknak szólnak: KKV-k és egyetemi hallgatók részére elsősorban közösségi média stratégiával, fejlesztéssel és oldalkezeléssel, magánszemélyek, családok és pedagógusok számára pedig a közösségi média veszélyekkel és megelőzésükkel valamint generációkkal foglalkozó könyvünket ajánljuk elsődlegesen.

Közösségi média kérdések

Ha csak egy-egy kérdése van...


Kéthetente szerdánként egy-egy közösségi média kérdésre válaszolunk 50 perces előadás keretében. 


Ha nincs sok kérdése vagy pont egy-egy kérdés foglalkoztatja a Facebook, twitter, Instagram, LinkedIn stb. kapcsán, akkor ez az Ön oktatási formája!


MAXIMUM 200 FŐS CSOPORT

990,- / ALKALOM, bérletben 7 alkalom 6 áráértCéltréningek

3 és 6 órában


A képzéseket azoknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, de külső marketingest nem tudnak vagy nem szeretnének megbízni, saját maguk szeretnék oldalaikat fejleszteni és gondozni a legújabb trendeket követve.


MINIMUM 5, MAXIMUM 30 FŐS CSOPORT GYAKORLATI OKTATÁS

3 vagy 6 ÓRÁS KÉPZÉS

9.500,- / alkalom ártól


- Facebook hirdetési tréning

- Facebook kisvállalkozói tréning

- Facebook-on kívüli élet

- Facebook guru képzés

- Social media guru képzés