All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

Zsiros Mihály a Semmelweis Egyetem Sporttudományok Doktori Iskolájának hallgatója, kutatási területe a sport és a közösségi média kapcsolata.

Emellett az egyetemi oktatókat értékelő MarkMyProfessor oldal marketing menedzsere és LinkedIn-oktató.

Tóth Mihály már több mint 150 webáruház elkészítésében vett részt. A webáruház készítés és a hatékony mérhető webáruház marketing a fő szakiránya. 2011 márciusában jelent meg első könyve az “Ekereskedj okosan” címmel és év végén jelenik meg új online marketing könyve. Webáruház Mesterkurzus képzésén e-kereskedelmet és az online marketinget oktat. Szeptembertől ingyenes webináriumokat tart minden hétfőn este "Webáruház Akadémia" címmel. Misi indította el az első webáruház és online marketing témájú podcast-et az FM 1×1 Ekereskedő rádiót. 

Regisztráció

Miután vállalkozó menedzser mérnökként és mérnök tanárként végzett Szegeden, 3 évig üzleti tantárgyakat tanított, majd 6 évig egy vállalkozás menedzsereként gyűjtötte a tapasztalatokat, míg rá nem talált az üzleti modell építés módszertanára, ami saját vállalkozás megalapítására sarkallta.

Vallja, hogy az üzleti modell szemlélet segítségével jobb szolgáltatásokat, termékeket, rendezvényeket és tréningeket lehet megalkotni, így a jövő generációja egy sikeres közegben tud dolgozni, élni és fejlődni.

 

Klausz Melinda a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának marketingvezetője volt 5 éven keresztül, 8 éven keresztül pedig beiskolázási kampányokban vett részt.
Közösségi média marketinget tanít, social media platformokat menedzsel és Facebook alkalmazásokat fejleszt.
Negyedik közösségi médiáról szóló könyve jelent meg 2014-ben.
10 éven keresztül PR-ral és újságírással is foglalkozott, legmagasabb elismerése a BBC Rádió riporterversenyének 2. helyezése volt. 
​A kozossegi-media.com tulajdonosa, VIP-blogger .
 
 
Cserna Szandra igazi álmodó (spanyolul: Sonador). 10 éves korától fotózik, több fényképe versenygyőztes, legutóbbi fotókiállítására pedig a LEGO is felfigyelt. Portréiban, tájképeiben, termékfotóiban egy új világ tárul fel. Mert vallja, hogy egy jó fotó, egy jó történet is egyben.  

Program

Dr. Kollár Csaba végzettségeit tekintve mérnök, bölcsész, illetve a közgazdaságtudományok doktora. Egyetemi és akadémiai tudományos tevékenységei mellett gyakorló szakemberként, a PREMA Consulting vezető tanácsadójaként, illetve coachaként vállalkozások és vezetőik munkáját segíti többek között az általános, informatikai és kommunikációs stratégia megalkotásában, a hagyományos és digitális kommunikációs aktivitások megvalósí-tásában, illetve a közösségi médiaalkalmazások fejlesztésében és bevezetésében.

8.30-9.00 Regisztráció9.00-9.30 Dr. Kollár Csaba:

Szervezeti kommunikáció a digitális korban

Nem lehet nem kommunikálni – szól a mi szakmánk első számú axiómája. A kommunikáció, különösen a szervezeti kommunikáció azonban csak akkor lehet sikeres, ha a vállalkozás tudatosan tervezi meg a szervezetről, termékeiről, szolgáltatásairól szóló üzeneteket, s azokat a megfelelő csatornán/csatornákon keresztül, s a megfelelő időben el is juttatja célcsoportjaihoz. Az utóbbi években a közösségi médiaalkalmazások elterjedése és növekvő népszerűsége új kihívások elé állította a kommunikációs szakembereket: a folyamatos jelenlét szükségessége, a közel azonnali válaszadás iránti fogyasztói/vásárlói igény, az interaktivitást biztosító platformok, a kommunikációs folyamatok dinamikus felgyorsulása, s gyakran ellenőrizhetetlenné válása – hogy csak a legfontosabbakat említsük. 

​A gyakorlatorientált megközelítésre és a lehetséges megoldások ismertetésére fókuszáló előadás a digitális kommunikáció szervezeti vonatkozásait mutatja be.


9.30-10.00 Cserna Szandra:   

A fényképek a digitális térben
A közösségi médiában a képek és a videók generálják a legtöbb párbeszédet, megosztást, a fotókat kétszer annyian adják tovább. Ezt az online médiatulajdonosok igen hamar felismerték, és sokszor ez alapján alakították ki, vagy át szolgáltatásaikat. ​A képek világa azonban a leginkább változó a közösségi média felületeken, nem csupán az aktuális képméretekre kell figyelni (különben nem várt helyeken vágja le például a Facebook), hanem a kommunikációs platformra is, hiszen más képméret és -stílus szükséges célcsoportra és eszközre szabottan is.

Az előadásban eláruljuk, mi kell a jó fotóhoz és mit mond el valójában a szakról, a képzésről, képzési intézményről.

10.00-10.30 Sánta Csaba:

Nálam miért nem működik a marketing?


​Hiába jó az intézmény marketingje, megfelelő a weboldala, jó a kommunikációja, hiába jut el a diákhoz az üzenete, ha az egész mögött nincs egy eszköz, ami segít abban, hogy ez átláthatóvá és ezáltal irányíthatóvá és fejleszthetővé válhasson.


Amikor a marketing nincs az egész szervezet által támogatva, akkor jönnek a kudarcok. Egyrészt a diáknál, mert szép-szép, amit mondanak, de mögötte üresség van. Másrészt pedig a szervezet eredményeiben. És ekkor mondják azt, hogy a marketing nálunk nem működik. Az előadásban bemutatásra kerül az az alapeszköz és gondolkodási mód, amivel mindez egységes rendszerbe foglalható.


10.30-10.45 Kávészünet10.45-12.15 Klausz Melinda:

Érd el az új hallgatókat! Hirdess más iskolák hallgatóira és hívd el őket a Te képzéseidre!


Bár jelentősen csökken a középiskolások száma a Facebook-on, a 16-19 éves generációból így is 640.000 magyar fiatal elérhető még. A szülői generáció száma egyre inkább növekszik, jelenleg 820.000 40-50 év közötti magyar érhető el a felületen. Ráadásul a Facebook hirdetési rendszere által már nem csupán nemre, életkorra, lakóhelyre és érdeklődési körre hanem telefontípusra, szóhasználatra és akár a versenytársak hallgatóira is célozhatunk - például egy mesterszakos beiskolázás vagy nyelvoktatás esetén egyetemek és főiskolák hallgatóira.


A legnagyobb közösségi média platform azonban amennyire sok előnyt kínál, annyi buktatót is a járatlan hirdetőknek, így a költségvetési büdzsék jelentősen meg tudnak ugrani, ha nem kellő körültekintéssel végezzük tevékenységeinket. Pedig egyetemi beiskolázásra - szülőkre, középiskolai hallgatókra és más egyetemek hallgatóira célozva összesen 180.000,- Forint hirdetési keret bőven elegendő egy közepes méretű felsőoktatási intézmény esetén egy beiskolázási szezonban. Ez pedig tudjuk, hogy mennyivel kevesebb, mint egy print hirdetés ára... Konkrét esettanulmányon keresztül bemutatjuk, hogyan valósítható meg!12.15-13.15 Ebédszünet


13.15- 13.45 Zsíros Mihály: LinkedIn - Imázsépítés és hallgatószerzés mesterképzésre, vállalati együttműködésre


Üzleti kapcsolatokra specializálódva jött létre a LinkedIn közösségi oldal, amely mára a legnagyobb ilyen jellegű platform. Fontos tudni, hogy a szolgáltatások között megtalálhatóak speciálisan felsőoktatásnak szánt eszközök is, többek között iskolai adatlapot hozhatunk létre, illetve követhetünk; a diákok adatain keresztül számos hasznos információt nyerhetünk ki; illetve korábbi osztálytársakat is kereshetünk.


A LinkedInen a magyar regisztrációk száma is folyamatosan nő, amely nemrég átlépte a 500 ezret, de a hazai nagyvállalatok 80%-a is ott van a felületen, ráadásul aktívan. Érdemes tehát jelen lenni, az előadás során pedig az is kiderül, hogyan tegyük ezt professzionális módon.
13.45-14.15 Tóth Mihály:

​Linkhálózat építéssel a Google első oldalára


Amikor egy leendő hallgató iskolák között válogat, nem tudja egyértelműen a honlapok elérhetőségét, sőt olykor csak az irányt tudja, amiket tanulni szeretne, így kiemelten fontos, hogy megfelelő keresőszavakra intézményünk az első találatok, ha nem az első helyen szerepeljen. 


​Előadásomban bemutatom azokat a technikákat, melyek a leghatékonyabb és leggyorsabb eredményt hozzák. Több mint 100 ügyfélnek dolgoztunk már és hatalmas eredményeket értünk el. Van olyan ügyfelünk aki 1300 termékkel előrejutott a Google találatok első 3 helyére, sok más ügyfelemnél pedig kiváltottuk a drága Adwords kattintásokat természetes organikus találatok által érkező kattintásokkal.14.15-14.45 Lévai Richárd:

Facebook kommunikációs és arculati trükkök a jobb elérés és rajongóbázis növelés/aktivizálás érdekében


A jelenlegi Facebook beállítások szerint egy-egy bejegyzésünket az aktív rajongóink 2-6%-a látja. Ez az arány időszakosan - például egy-egy nyereményjáték, fizetett hirdetés, rajongóbázis-építés esetén - megnövekszik, de az esetek többségében jelenleg az az oldal számít jól kommunikáló oldalnak, amely rajongószáma és a beszélnek róla (PTAT) mutató aránya 10%-on áll.


Hogyan tudjuk elérni és/vagy fenntartani ezt a 10%-ot? Milyen trükkökkel tudjuk befolyásolni az elérést és aktivizálni jelenlegi rajongóbázisunkat, hogy az új érdeklődőkhöz is könnyebben eljusson az információ? Erről szól ez az előadás.14.45-15.00 Kávészünet 15.00-16.00 Klausz Melinda:

Megszólítani a potenciális új hallgatókat - Még a Facebook-on?


Ha megnézzük a Facebook felhasználói statisztikáit, azt látjuk, hogy a középiskolások jelentős számban hagyják el ezt a felületet már Magyarországon is! Hiába, ahol a szülői generáció megjelenik, onnan a fiatalok menekülnek...


Hol és hogyan tudjuk akkor elérni az aktuális beiskolázási célcsoportot? Melyik közösségi média felületet használjuk, ha kevés az időnk és a költségvetésünk? Hogyan spóroljunk időt, energiát és erőforrást optimalizált közösségi média kampányokkal? Az előadásban minderre választ adunk!

Konferenciánkat azon oktatásmarketing és/vagy beiskolázás, képzésszervezés területén dolgozó marketingvezetőknek és munkatársaiknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, de külső marketingest nem tudnak vagy nem szeretnének megbízni és saját maguk szeretnék oldalaikat fejleszteni és gondozni a legújabb trendeket követve. 


De azoknak is sok hasznos információval szolgálunk, akik meg akarják érteni (vagy éppen "ellenőrizni" az ügynökségeket, mit miért és hogyan kommunikálnak.Kurzusunk 100% gyakorlat!


Figyelem! Képzésünk létszámkorlátos, maximálisan 50 főt tudunk beengedni!A közösségi média és az új digitális technológia használata a beiskolázásban c. konferencia


A beiskolázási szezon legfontosabb kérdése, sőt létkérdése a potenciális új hallgatók megszólítása, érdeklődésének felkeltése.

Hol érjük útól az utánpótlást? Leginkább azokon a felületeken, ahol idejük jelentős részét töltik! A felmérések bizonyítják, hogy a mostani fiatalok napi több, mint 5 órát közösségi média felületeket használnak. Ráadásul egyre inkább a szülőket is elérhetjük közösségi média felületeken keresztül! Ismerjük meg a legújabb trendeket és konkrét gyakorlati módszereket az új hallgatók bevonzására és a régi hallgatók aktivizálásra!


Beiskolázási szezon előtti utolsó lehetőség!


Részletek


A résztvevők maximális létszáma: 50 fő (A helyeket a regisztráció sorrendjében töltjük fel!)

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház, Könyves Kálmán körút 12-14.


Időpont: 2014. november 27. csütörtök (9-16h) 


Jegyár:

      Early bird 2014. november 19-ig    19.900,- 

        Egy képzési helyről a második kolléga fél áron (9.950,-ért)
      vehet részt a rendezvényen!

      Normál 2014. november 26-ig        25.900,- 

      Helyszínen vásárolva                      29.900,- 


Az árak bruttó árak, AMM (0%) áfát tartalmaznak. A számlát a rendezvény helyszínén a regisztrációnál adjuk át.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.