Közösségi média megoldások

mellébeszélés nélkül

PR, ePR, sPR
​Több, mint 10 éves újságírói múlttal PR és sajtókapcsolatokat is átfogóan kezelünk legyen szó akár a hagyományos, akár az elektronikus vagy social media PR-ról.
Facebook oldal- és alkalmazásfejlesztés
Új és profi Facebook rajongói oldalt szeretne? Már működő oldalához néhány egyedi alkalmazást szeretne? Hivatalosan és szabályosan futtatna nyereményjátékokat, vagy ingyenesen elérhető tartalmakat, speciális űrlapokat szeretne az oldalra? Kérjen alkalmazásfejlesztést!
Órák, oktatások iskoláknak, civil szervezeteknek, pedagógusoknak
A gyors technikai fejlődést mi már alig, a gyerekeink azonban azonnal követik, így számos, közösségi média felületen bekövetkező visszaéléssel találkoztunk már közép- és általános iskolákban, melyek fegyelmi tárgyalásokatt hoztak maguk után. Emiatt speciálisan a hallgatókra vagy az oktatókra kidolgozott adatvédelmi előadásokat tartunk.

Klausz Melinda, ügyvezető,

közösségi média specialista


Klausz Melinda, a kozossegi-media.com vezetője, közösségi média marketinggel 2007. óta foglalkozik. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának marketingvezetőjeként még az iwiw és MyVIP felületeken kommunikált először cégként, 2007-ben indította első blogját, 2009-ben adta fel első Facebook hirdetését.

​Azóta többek között a VeszprémFest, a Fujitsu Klíma, Nők Lapja Cafe közösségi média tanácsadója, közösségi média tréningeket tart többek között a Buddha Bár Hotel, a Líra Könyvkiadó, a Centrál Médiacsoport, a Zeneipari Hivatal, a Pannon Lapok Társasága vagy az MTD Hungary munkatársai részére.

5 különböző altémájú közösségi média könyve jelent meg az internetbiztonságtól a közösségi média konfliktuskezelésen át a mérésig, amely több felsőoktatási intézményben tananyag. Órákat a Metropolitan Egyetemen posztgraduális képzéseken rendszeresen, míg alkalmi jelleggel a Pannon és Debreceni Egyetemen tart.

Esemény- kampánymenedzsment és hirdetéskezelés
Legyen szó egy rendezvényről, eseményről, akcióról, vagy bármilyen vásárlásösztönző programról, kampányát átfogóan, költséghatékonyan és eredményorientáltan kezeljük az Ön célcsoportja számára leginkább szükséges közösségi média platformokon valamint offline felületeken.
Marketing oktatás, tanácsadás
Biztos szeretne lenni benne, hogy milyen offline, online, social vagy gerillamarketing eszközökkel érdemes reklámoznia termékeit, szolgáltatásait? Egyénileg szeretné kezelni oldalait, s mindezt tudatosan? Szeretné megismerni a Facebook-, twitter- Instagram- stb. használatot, az oldalakon a bejegyzések rajongóihoz való eljutásának algoritmusát? Szeretne Foursquare-kampányokat, kuponokat, ajánlatokat, vagy hirdetéseket költséghatékonyan menedzselni? Tanulja meg egyénileg, csoportos formában, személyesen, Skype-on vagy Facebook-videóchat-en keresztül - egyéni igényei szerint!

Közösségi média audit
Szeretné tudni, hogy jó irányba tart-e a Facebook-, twitter-, Youtube-, vagy egyéb közösségi média csatornája, hogy minden ingyenes lehetőséget kihasznál-e a platformokon, vagy lehetne-e csökkenteni például hirdetési költségeit? Kérjen közösségi média auditot akár 6-8 órás, cégére szabott tanácsadással és oktatással. 

            

Oldalkezelés és platform menedzsment
Nem tudja, milyen közösségi média felületeken tudná elérni leginkább célcsoportját? Szeretné fejleszteni eddigi platformjait és egyszerűbbé tenné kezelésüket, netán nem fér bele az idejébe az oldalkezelés? Kérje és válasszon Cégére szabott platform menedzsment csomagjaink közül!

6 közösségi média könyv 

Alapítónk:

All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

Első Facebook hirdetés 2009-ben

Küldetésünk

2 Magyar Marketing Szövetség KKV Marketing Gyémánt díj

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com

Első céges közösségi média kommunikáció 2006-ban

Átfogó offline, online, gerilla és social media marketing


Social media kampányok mellett átfogó offline, online, gerilla kampányok, promóciók lebonyolítását  vagy Cége teljes körű PR- és marketing tevékenységének ellátását is vállaljuk. Csomagajánlatunkért érdeklődjön Kapcsolat űrlapunkon keresztül!