All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

Internetbiztonsági nap


Minden év február 22-e a biztonságos internetezés nemzetközi napja. Ez alkalomból rendezzük meg minden évben a társadalmi felelősségválalás jegyében INGYENES internetbiztonsági napunkat, ahol szülők, pedagógusok, fiatalok és gyerekek közösségi média és internetbiztonságát vesszük célcsoportra szabott előadások és workshopok segítségével górcső alá.

Oktatásmarketing konferencia


A beiskolázási szezon legfontosabb kérdése, sőt létkérdése a potenciális új hallgatók megszólítása, érdeklődésének felkeltése.

Hol érjük útól az utánpótlást? Leginkább azokon a felületeken, ahol idejük jelentős részét töltik! A felmérések bizonyítják, hogy a mostani fiatalok napi több, mint 5 órát közösségi média felületeket használnak. Ráadásul egyre inkább a szülőket is elérhetjük közösségi média felületeken keresztül! Ismerjük meg a legújabb trendeket és konkrét gyakorlati módszereket az új hallgatók bevonzására és a régi hallgatók aktivizálásra!

Nagy közösségi média napA programon a diákok és az érdeklődők offline módon használhatják a közösségi média felületeket, tehát mindent, amelyet egyébként az internet előtt ülve végeznek: játszanak, chatelnek, Facebook-bejegyzéseket írnak, Google-kereséseket folytatnak, Youtube-videókat néznek stb. - ezúttal Internet nélkül végezhetik, s miközben a való életet egyedi módon szimuláljuk, megmutatjuk az internetes zaklatás (a cyberbullying), a függőség, a spam-ek, a kéretlen üzenetek, a vírusok, a mémek világát ezek kezelési módját - játékos módon.

Vállalati oktatás

Marketinghez kapcsolódó hiánypótló szakmai rendezvény Veszprém városában, amely a helyi szintű kapcsolatépítést, az együttműködést, az együttgondolkodást és az ismeretek fejlesztését, növelését egyaránt szolgálja.


Előadóink olyan Veszprém megyéből származó, vagy ide kötődő marketingvezetők, ügynökségi munkatársak, menedzserek, akik a mai reklámzajjal és értéktelenséggel terhelt világban a marketinget igazi értékteremtésre és együttműködésre használják.

Az előadások témakörei: érzelmi intelligencia a marketingben, eDM, videóértékesítés, Facebook, LinkedIn, közösségi média marketing, e-mail marketing, webáruházok, mobilalkalmazások, képek befolyásoló ereje, stratégiai gondolkodás a marketing szolgálatában és számos hazai esettanulmány...

Veszprémi Marketing fesztivál

Szeretné még hatékonyabban kezelni Cége közösségi média platformjait? Optimalizálná hirdetéseit? Megtanulná a közösségi mérés technikáit? Online kuponokat, kedvezményeket adna vendégeinek bejelentkezéskor?


Keresse Cégére szabott csomagjainkat!

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com