Facebook guru kurzus
Szeretné alaposan megismerni a Facebook-ot és megtanulni minden apró trükkjét?  Alkalmazásokat készítene Cége oldalára, hatékonyan és költséghatékonyan hirdetne? Szeretné javítani eléréseit, oldala eredményességét, megismerné mit jelentenek pontosan a mutatók és miket tudunk kiolvasni belőlük? Tudta, hogy a Facebook a beépített algoritmusok miatt minden bejegyzést a rajongók kb. 16%-ához juttat el? Akkor a Facebook guru kurzuson a helye!

Ezen kívül többek között megismerheti:
- a szabályos Facebook promóciós kampányok előírásait,
- miért törli a szabálytalan játékokat, promóciót hirdető oldalakat a Facebook az addigi rajongóbázisukkal együtt,
- hogyan tudunk rajongók számára hasznos tartalmakat kínáló "like-kapu" típusú alkalmazásokat létrehozni,
- milyen módon tudja optimalizálni kampányait és mérni a konverziót.

A képzés egy napos, s egyben a Közösségi média guru képzés első napja, így ha szívesen folytatná tanulmányait a közösségi média egészére, akkor lehetősége lesz a kurzus elvégzésével kedvezményesen résztvenni a kiegészítő kurzuson. 


Kiajánlott komplex képzések


Facebook hirdetési szeminárium
Szeretne olcsón és hatékonyan hirdetni? Szeretne aktív, termékéhez/szolgáltatásához leginkább illeszkedő rajongókat (és potenciális vásárlókat) gyűjteni? 10.000,- Forintnyi hirdetési kerete van egy kampányra? Semmi gond! Kis pénzből kihozzuk, amit az aktuális Facebook-lehetőségek megengednek!

Ezen kívül többek között:
- megismerheti a speciális beállítási lehetőségeket is lehetővé tevő Bivaly Szerkesztőt,
- megtanulhatja hogyan célozzon célcsoportjára (kor, nem, érdeklődési kör stb.) a leghatékonyabban,
- megismerheti a Facebook hirdetési szabályokat és trendeket és megakadályozhatja, hogy a Facebook kitiltsa, vagy letiltsa 28 napra hibás hirdetési tevékenységei miatt,
- megtanulhatja, mobilja segítségével hogyan ellenőrizze és szabályozza leghatékonyabban hirdetéseit,
- illetve hogyan mérje hirdetései hatékonyságát, hogyan optimalizálja megjelenéseit és kampányait.
Hirdetéskezelés haladó: Bivaly Szerkesztő, EdgeRank algoritmus és a Graph Search lehetőségeinek kiaknázása a hirdetésekben


Közösség(újra)építés:Javítsunk posztjainkon, amíg még lehet és amíg még elérjük a rajongókat! Mert egy idő után, már késő, mi magunk építjük le a rajongóbázisunkat.


Stratégiaalkotás:Hosszú távon is költséghatékony közösségi média jelenlét, hozzá kapcsolódó vállalati kultúra és szabályzatok.


Facebook-on kívüli élet: Foursquare, Instagram, Pinterest, twitter, Google+, Wikipedia és egyéb közösségi média platformok használata. Összecsatornázás, automatizálás.


A közösségi média jövője: Mobilalkalma- zások, QR-kódok, kiterjesztett valóság, web 3.0 és web 4.0, trendek és újítások.

A közösségi média alapjai: használatos alapfogalmak, a közösségi média jellemzői, típusok, előnyök és veszélyek, EdgeRank és egyéb algoritmusok


A közösségi média alapvető használata: mire jó a közösségi média, ha vállalkozást működtetünk? Melyik felületen jelenjünk meg és hogyan? Milyen alapvető beállításokat tehetünk, hogy oldalainkat hatékonyan (ki)használjuk?


Facebook alaphasználat: Timeline-beállítások és lehetőségek, dizájnok, alapelvek, szabályok - Mit (ne) tegyünk, hogy ne törölje le a Facebook oldalunkat mindenféle figyelmeztetés nélkül?


Konfliktuskezelés: Hogyan kezeljük a negatív véleményeket és hogyan erősítsünk rá a pozitív véleményekre? Mennyit bevételt veszít egy cég, ha nem foglalkozik a közösségi médián keresztül érkező kérdésekkel és véleményekkel? Hogyan előzzük meg a negatív hírkampányokat?


Hirdetéskezelés kezdő és középhaladó: Hirdessünk, olcsón, hatékonyan, célcsoportra orientáltan a Facebook-on 0,08 EUR-ért, vagy olcsóbban!
Kiajánlott témák

Vállalati oktatások


Legyen szó kis- vagy nagycsoportos, Cégére szabott vagy általános, egy témára koncentráló vagy átfogó közösségi média tréningről, workshopról - egyetemi oktatási múlttal és számos vállalati referenciával állunk rendelkezésére!

Válogasson kiajánlott témáink és képzéseink közül vagy kérje egyedi igényeire szabott képzéseinket, tréningjeinket és/vagy workshopjainkat!

Közösségi média guru képzés
Vérbeli közösségi média szakértőt faragunk munkatársaiból. Megnézzük a Facebook minden trükkjét, algoritmusát, működési modelljét, megismerjük a közösségi média alapszabályait, a Foursquare kuponok létrehozásának mibenlétét, megtanítjuk hatékonyan és eredményesen #hashtagelni, Instagrammozni, megnézzük, hogyan működtesse Youtube-csatornáját és hogyan "programozzon" alkalmazásokat a Facebook-on, de a képzés során a QR-kódokról, a kiterjesztett valóság szoftverekről és a jövő lehetőségeiről is beszélünk!
 
Ezen kívül a kurzuson többek között megtanulhatja:
- milyen trendek és változások vannak a Facebook-on kívüli közösségi média felületeken,
- mi lehet a jövő közösségi média platformja,
- hogyan lehet kuponokat, kedvezményeketlétrehozni,
- hogyan lehet egy bejegyzéssel több közösségi média felületen megjelenni,
- hogyan használjuk tudatosan a hashtageket (#), 
- hogyan alkalmazzuk a keresztlinkeléseket, hogy előrébb kerüljünk a Google találati listájában
- és végül hogyan jeleníthetjük meg ezeket a közösségi média felületeket a Facebook-on alkalmazásként.

Jellemzők


  • Veszprémi, budapesti helyszín vagy az Ön irodája


  • Gyakorlatorientált képzés: mindent az adott felületen real-time-ban mutatunk, nincs powerpoint! ;)


  • Oktatás körítés és mellébeszélés nélkül: természetesen kérdezni szabad, sőt!


  • A képzéseket azoknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, de külső marketingest nem tudnak vagy nem szeretnének megbízni, saját maguk szeretnék oldalaikat fejleszteni és gondozni a legújabb trendeket követve.


  • 100% garanciavállalás: ha nem hall újat az előadások első szünetéig, nem kérdezünk semmit, hanem megköszönve bizalmát és idejét, a képzésre befizetett díjat 3 napon belül visszautaljuk.


  • Óradíj: 20.000,- + áfa /fő /óra
  • Fél napos tréning (3 óra): 180.000,- + áfa (4 főre)
  • Egész napos tréning (7 óra): 250.000,-+ áfa (6 főre)
  • Budapest és Veszprém belvárosában ingyenes kiszállással


All Rights Reserved!  kozossegi-media.com                              Jogi nyilatkozat      Adatkezelési nyilatkozat

kozossegi-media.com            info@kozossegi-media.com