Barion Pixel
top of page

OKTATÁSMARKETING
az online térben

Gyakorlati workshopsorozat

Részletek:

Csatlakozzon hozzánk bárhonnan a nagyvilágból és
tudjon meg mindent az oktatásmarketing közösségi média felületeit érintő
aktuális kérdéseiről a gyakorlatban!

Beiskolázás erősítése
közösségi média marketing kommunikációval és hirdetéskezeléssel

accounts-blur-button-267350 (1).jpg

HOGYAN HOZZUNK KI TÖBBET KÖZÖSSÉGI MÉDIA OLDALAINKBÓL?

Csökkenő elérések? Ugyan!

Ha rá tudunk hangolódni a rajongóbázisunkra és a legújabb technikákat tudatosan használjuk, növelni tudjuk az eléréseket. A workshopon lerántjuk a leplet a tipikus hibákról, félreértésekről, ügynökségi megvezetésekről is és megmutatjuk, melyek a legújabb lehetőségek a felületeken.

Ad

ÍGY HIRDESSÜNK OKOSAN!

Bejegyzéskiemelés? Nem a leghatékonyabb hirdetési módszer, de semmi gond, optimalizálni fogjuk tudni ezt a hirdetéstípust és megmutatjuk a hirdetéskezelő legfontosabb használatát és néhány egyszerű trükköt is, hogy még többet kihozzunk a hirdetésekből! Ami pedig a legfontosabb: NEM AZ ELKÖLTÖTT ÖSSZEGGEL ARÁNYOSAN NŐ AZ EREDMÉNYÜNK.

Laptop Work

MIT ÉS HOGYAN POSZTOLJAK, HOGY ÉRDEKES LEGYEK?

Ebben a változó helyzetben nem egyszerű, hogy miről posztoljunk és hogyan, - és főleg, hogy minél több potenciális diákhoz el tudjunk jutni költséghatékonyan. Merthogy ha nem figyelünk a megfelelő tartalmakra, akkor nehezített pályáról indul az, aki nem figyel a rajongóbázisára és a posztolásra! Gyakorlatban letesztelt és működő ötleteket és tippeket mutatunk.

Covid Selfie Graduation

INFLUENCER MARKETING OKOSAN!

Hogyan válasszunk jól influencert? Hogyan nézzük meg a számok mögött rejlő valóságot?

Hogyan vegyük észre a felpimpelt oldakat és eszközöket? Miket használhatnak átvágásra a celebritások és az influencerek és hogyan működik ez a világ a VALÓSÁGBAN? Megmutatjuk!

Friends with Devices

ÚJGENERÁCIÓS PLATFORMOK ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

Tudta, hogy ma már az sem mindegy, milyen emoji-t használunk? Az alfa-generáció ugyanis már a Z-generáció kommunikációját is leszólja, ha nem trendi, raádásul folyamatosan változnak az aktuális kommunikációs megoldások és oldalak. Mi a helyzet akkor a mi kommunikációnkkal? Megmutatunk minden aktuális trükköt, felületet és megoldást!

Meeting

KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK EGYÉNRE SZABOTTAN

A workshophoz kapcsolódva kedvezménnyel igényelheti konzultációnkat vagy audit csomagunkat.

A konzultációt Klausz Melinda tartja, az audit esetén kollégáink bevonásával készítjük töviről hegyire átvizsgált közösségi média összefoglalónkat az Ön által kezelt és ügyfelei által létrehozott - sokszor nem is ismert - felületekről egyaránt!

039.jpg

AZ OKTATÓ:

KLAUSZ MELINDA

Melinda 7 évig volt a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának marketingvezetője, a felsőoktatásban elsőként használta a legtöbb közösségi média felületet, már 2010-ben  online streamingeket indított a középiskolásoknak, készített kiterjesztett valóság kiadványt a Karnak és az egyetemi rendezvényeknek (VEN-nek).

A kozossegi-media.com ügyvezetője,

2007 óta foglalkozik céges közösségimédia-marketinggel, 2007-ben indította első blogját,

2009-ben adta fel első Facebook hirdetését és azóta is aktívan végzi a közösségi média kommunikációt és hirdetéskezelést.

 

Kilenc különböző altémájú könyve jelent meg a közösségi médiáról az internetbiztonságtól a közösségimédia-konfliktuskezelésen át a mérésig, amelyeket több felsőoktatási intézményben tananyagként használnak.

 

A Metropolitan Egyetemen posztgraduális képzéseinek oktatója, oktatásmarketingben auditálta, tanácsadással, hirdetéskezeléssel vagy éppen kommunikációval segítette többek között a Pécsi Egyetem ÁOK Kart, a Metropolitan vagy az Edutus Egyetemet.

23 szakmai díjjal rendelkezik cége a KREATÍV-tól, az Internet Hungary-n át a Városmarketing, a turizmus szakma több díjáig, 2021-ben a Magyar Marketing Szövetség az Év Marketing Nagykövete díjjal tüntette ki.

Őket is mi tanítottuk / auditáltuk közösségi média jelenlétüket és/vagy mi végezzük a kommunikációikat, hirdetéskezelésüket...

Hogyan tud csatlakozni?

A regisztrációját és jegykiegyenlítését követően megküldjük azt a linket, ahol majd tud csatlakozni a workshophoz mobilról, táblagépről vagy asztali gépről.

Elég internettel rendelkeznie, webkamera / mikrofon nem szükséges, ha van beépítve vagy külső ilyen eszköz a gépéhez csatlakoztatva, az remek, ha nincs, akkor chaten keresztül írásban fog tudni kérdezni.

Mikor lesz a workshop?

2020. december 2-án

9-16 óra között,

hogy a reményteli december 11-i újranyitáshoz, kijárási korlátozások feloldásához / karácsonyi ajándékutalványokhoz még ötleteket kaphasson.

Van garancia?

Igen, 100%-os garanciát vállalunk workshopunkra. Ha a workshop ebédszünetéig nem hall újat, kérjük jelezze és megköszönve bizalmát 3 napon belül visszautaljuk részvételi díját.

Mit kap a részvétellel?

0. 7 órás interaktív ÉLŐ ELŐADÁST, ahol az Ön kérdéseire is válaszolunk, akár hangban, akár chatben tenné fel.

 

1. Kis- és középvállalkozók számára is használható GYAKORLATI MEGOLDÁSOKat a közösségi média aktuális kérdéseiben.

 

2. 14 ÉV TAPASZTALATát a céges közösségi média kommunikációban.

Nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is a közösségi médiát!

Referenciáink

3. Ha további kérdései merülnek fel és konzultációra van szüksége, 60 napon belül egyéni konzultáció keretében kedvezményt biztosítunk.

 

4. Ingyenes friss híreket és információkat a közösségi média háza tájáról heti rendszerességgel +gyakorlati példákat (ha szeretné).

 

5. Zárt közösségi saját oktatási felületet, ahol nem csak visszanézheti az előadást, hanem további, közel 7 órás ingyenes oktatóanyaghoz is hozzájuthat. 

6. Az ELŐADÁSOK TELJES FELVÉTELÉT is megkapja, amelyet korlátlan mennyiségben és ha szeretné, időben is korlátlanul visszanézhet.

7. Díjnyertes, a való világban működő közösségi média esettanulmányokat, hiszen 14 különböző díjjal rendelkezünk a Magyar Marketing Szövetségtől, a turizmus szakmán és a Városmarketing djakon át az Internet Hungary fődíjáig valamint a KREATÍV Arany díjáig.

8. Igénye szerinti kedvezményes áru KÖNYV- ÉS OLDALAIT VIZSGÁLÓ AUDITCSOMAGhoz is hozzájuthat 

(ez utóbbi megrendelése esetén levásárolhatja a jegy teljes árát!)

Ahol már találkozhattunk...

Díjaink

2015., 2017. A Magyar Marketing Szövetség 1-1 KKV-Marketing Gyémánt díja a VeszprémFest és a Rozé, Rizling Jazz Napok közösségi média kommunikációjáért

2017. 5 #TSMA (Tourism Social Media Awards) A Turizmus Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai díjai a Bambara és Shiraz Hotelek közösségi média felületeiért.

2019. KREATÍV Influ' Integrált influencer kampány ARANY Díja a Hotel Wellamarin influencer kampánya kapcsán

2019. Internet Hungary Társas-játék kategória FŐDÍJA és egy shortlist jelölés Győr városának és a Bambara Hotel játékaira

2020. 3 Városmarketing díj Győr városa különböző közösségi média aktivitása kapcsán

Fotók a korábbi oktatásainkról...

JEGYEK és 

KEDVEZMÉNYEK

PARTNEREINKnek, ÜGYFELEINKnek

29.000,- + ÁFA

TURISZTIKAI CÉGEKnek

39.000,- + ÁFA

ÜGYNÖKSÉGEKnek, KOMMUNIKÁCIÓVAL FOGLALKOZÓ TANÁCSADÓKnak 

65.000,- + ÁFA

A jegy ára 8 napig történő videóvisszanézést tartalmaz. Amennyiben időbelileg korlátlan visszanézést szeretne, 15.000,- + áfa felárral megvásárolhatja.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

(kiegészítő opció, felhasználható 60 napig):

40.000,- + áfa / fő / óra helyett 25.000,- + áfa / óra

KÖZÖSSÉGI MÉDIA KÖNYVEINK

(kiegészítő opció,

csak a megrendeléssel együtt érvényes):

- A közösségi média nagykönyve

- A közösségi média botránykönyve

- Digitális detox kihívás

- Megosztok, tehát vagyok

- Közösségi média magazin

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL 

21.279,-helyett 15.000,-

KÖZÖSSÉGI MÉDIA AUDIT:

(60 napon belüli megrendelés esetén):

a részvételi díj teljes mértékben beszámítható a választott csomag bármelyikébe,

így a részvétele ajándékká válhat.

Az audit során oldalai és célcsoportja vizsgálatával konkrét javaslatokat dolgozunk ki közösségi média felületei fejlesztésére.

 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem elegédett a workshoppal, jelezze e-mailben a workshop ebészünetének végéig (indokolnia sem kell döntését) és 3 munkanapon belül visszatérítjük jegye árát külön kérdés nélkül!

Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudja biztosítani a workshopon való részvételét és az opciósan elérhető kapcsolódó lehetőségeket igényelni. 

A közösségi média audit kapcsán első körben csak adatfelvétel történik, további egyeztetés és szerződéskötés külön.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak.

A "PSD2" EU rendelet alapján 2019. szeptember 14-étől törvényileg kötelező alkalmazni a fizetési szolgáltatóknak az úgynevezett erős ügyfélhitelesítést, emiatt rendelkeznie kell PayPal fiókkal a fizetéshez, ellenkező esetben az átutalást javasoljuk.

 

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül - az adott oktatás megtörténte előtt - indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.comemail címen.

 

A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

bottom of page