Barion Pixel
top of page
m4.jpg

VÁLLALATI OKTATÁS CÉGÉRE SZABOTTAN

Legyen szó kis- vagy nagycsoportos, Cégére szabott vagy általános, egy témára koncentráló vagy átfogó közösségi média tréningről, workshopról - egyetemi oktatási múlttal és számos vállalati referenciával állunk rendelkezésére!
Válogasson kiajánlott témáink és képzéseink közül vagy kérje egyedi igényeire szabott képzéseinket, tréningjeinket és/vagy workshopjainkat!

CÉGEKNEK KIAJÁNLOTT TÉMÁK

Személyes márkaépítés közösségi média felületeken: Hogyan építsük fel saját brandünket? Milyen social media felületeket használjunk és hogyan? Mit tehetünk az esetlegesen előforduló negatív hozzászólásokkal, hogyan alakítsuk át pozitívvá? 

A közösségi média alapvető használata: mire jó a közösségi média, ha vállalkozást működtetünk? Melyik felületen jelenjünk meg és hogyan? Milyen alapvető beállításokat tehetünk, hogy oldalainkat hatékonyan (ki)használjuk?

 

Facebook alaphasználat: Timeline-beállítások és lehetőségek, dizájnok, alapelvek, szabályok - Mit (ne) tegyünk, hogy ne törölje le a Facebook oldalunkat mindenféle figyelmeztetés nélkül?

 

Közösségi média konfliktuskezelés: Hogyan kezeljük a negatív véleményeket és hogyan erősítsünk rá a pozitív véleményekre? Mennyit bevételt veszít egy cég, ha nem foglalkozik a közösségi médián keresztül érkező kérdésekkel és véleményekkel? Hogyan előzzük meg a negatív hírkampányokat?

Hirdetéskezelés kezdő és középhaladó: Hirdessünk, olcsón, hatékonyan, célcsoportra orientáltan a Facebook-on 0,08 EUR-ért, vagy olcsóbban!

Érzelem- és véleménymérés közösségi média felületeken: Milyen véleményekkel vannak rólunk mások? Ezeket hogyan tudjuk követni? Mit tehetünk a negatív, álprofilos beszólásokkal és hogyan építsünk pozitív, erős bázist? 

Hirdetéskezelés haladó: hirdetéskezelő, remarketing, pixelkövetőkódok, Custom Audiences lehetőségeinek kiaknázása a hirdetésekben

 

Közösség(újra)építés: Javítsunk posztjainkon, amíg még lehet és amíg még elérjük a rajongókat! Mert egy idő után, már késő, mi magunk építjük le a rajongóbázisunkat.

 

Stratégiaalkotás: Hosszú távon is költséghatékony közösségi média jelenlét, hozzá kapcsolódó vállalati kultúra és szabályzatok.

 

Facebook-on kívüli élet: Foursquare, Instagram, Pinterest, twitter, Google+, Wikipedia és egyéb közösségi média platformok használata. Összecsatornázás, automatizálás.

 

A közösségi média jövője: Mobilalkalma- zások, QR-kódok, kiterjesztett valóság, web 3.0 és web 4.0, trendek és újítások.

 

HR branding és belső PR közösségi média kommunikációval: Ha fontos Önnek munkavállalói, figyeljen az általuk megosztott tartalmakra és építse a belső elégedettséget közösségi média segítségével! 

További témákért és komplex képzésekért keressen bizalommal minket!

AZ OKTATÁS JELLEMZŐI:
- Veszprémi, budapesti helyszín VAGY az Ön irodája
- Gyakorlatorientált személyreszabott képzés: mindent az adott felületen real-time-ban mutatunk egyéni igényei szerint, nincs powerpoint! ;)
- Oktatás körítés és mellébeszélés nélkül: természetesen kérdezni szabad, sőt!
- A képzéseket azoknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, de külső marketingest nem tudnak vagy nem szeretnének megbízni, saját maguk szeretnék oldalaikat fejleszteni és gondozni a legújabb trendeket követve.
- 100% garanciavállalás: ha nem hall újat az előadások első szünetéig, nem kérdezünk semmit, hanem megköszönve bizalmát és idejét, a képzésre befizetett díjat 3 napon belül visszautaljuk.

VÁLLALÁSI DÍJ: 
Fél napos tréning (3,5 óra, max. 5 fő): 360.000,- + áfa
Egész napos tréning (7 óra, max. 5 fő): 470.000,-+ áfa 
Egyéb lehetőségekért keressen!

KISZÁLLÁSI DÍJ: Budapest és Veszprém belvárosában ingyenes, egyébként Magyarországon 30.000,- + áfa / nap, külföldön egyeztetés szerint

KIEMELT OKTATÁSI REFERENCIÁINK

Thanks! Message sent.

Tanulna? 

Képezné magát és munkatársait?

 

Írjon nekünk! 

bottom of page