VÁLLALATI OKTATÁS CÉGÉRE SZABOTTAN

Legyen szó kis- vagy nagycsoportos, Cégére szabott vagy általános, egy témára koncentráló vagy átfogó közösségi média tréningről, workshopról - egyetemi oktatási múlttal és számos vállalati referenciával állunk rendelkezésére!
Válogasson kiajánlott témáink és képzéseink közül vagy kérje egyedi igényeire szabott képzéseinket, tréningjeinket és/vagy workshopjainkat!

CÉGEKNEK KIAJÁNLOTT TÉMÁK

A közösségi média alapvető használata: mire jó a közösségi média, ha vállalkozást működtetünk? Melyik felületen jelenjünk meg és hogyan? Milyen alapvető beállításokat tehetünk, hogy oldalainkat hatékonyan (ki)használjuk?

 

Facebook alaphasználat: Timeline-beállítások és lehetőségek, dizájnok, alapelvek, szabályok - Mit (ne) tegyünk, hogy ne törölje le a Facebook oldalunkat mindenféle figyelmeztetés nélkül?

 

Közösségi média konfliktuskezelés: Hogyan kezeljük a negatív véleményeket és hogyan erősítsünk rá a pozitív véleményekre? Mennyit bevételt veszít egy cég, ha nem foglalkozik a közösségi médián keresztül érkező kérdésekkel és véleményekkel? Hogyan előzzük meg a negatív hírkampányokat?

Hirdetéskezelés kezdő és középhaladó: Hirdessünk, olcsón, hatékonyan, célcsoportra orientáltan a Facebook-on 0,08 EUR-ért, vagy olcsóbban!

Hirdetéskezelés haladó: Power Editor, remarketing, pixelkövetőkódok, Custom Audiences lehetőségeinek kiaknázása a hirdetésekben

 

Közösség(újra)építés: Javítsunk posztjainkon, amíg még lehet és amíg még elérjük a rajongókat! Mert egy idő után, már késő, mi magunk építjük le a rajongóbázisunkat.

 

Stratégiaalkotás: Hosszú távon is költséghatékony közösségi média jelenlét, hozzá kapcsolódó vállalati kultúra és szabályzatok.

 

Facebook-on kívüli élet: Foursquare, Instagram, Pinterest, twitter, Google+, Wikipedia és egyéb közösségi média platformok használata. Összecsatornázás, automatizálás.

 

A közösségi média jövője: Mobilalkalma- zások, QR-kódok, kiterjesztett valóság, web 3.0 és web 4.0, trendek és újítások.

 

HR branding és belső PR közösségi média kommunikációval: Ha fontos Önnek munkavállalói, figyeljen az általuk megosztott tartalmakra és építse a belső elégedettséget közösségi média segítségével! 

További témákért és komplex képzésekért keressen bizalommal minket!

AZ OKTATÁS JELLEMZŐI:

- Veszprémi, budapesti helyszín VAGY az Ön irodája

- Gyakorlatorientált személyreszabott képzés: mindent az adott felületen real-time-ban mutatunk egyéni igényei szerint, nincs powerpoint! ;)

- Oktatás körítés és mellébeszélés nélkül: természetesen kérdezni szabad, sőt!

- A képzéseket azoknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, de külső marketingest nem tudnak vagy nem szeretnének megbízni, saját maguk szeretnék oldalaikat fejleszteni és gondozni a legújabb trendeket követve.

- 100% garanciavállalás: ha nem hall újat az előadások első szünetéig, nem kérdezünk semmit, hanem megköszönve bizalmát és idejét, a képzésre befizetett díjat 3 napon belül visszautaljuk.

VÁLLALÁSI DÍJ: 

Óradíj: 40.000,- + áfa /fő /óra

Fél napos tréning (3,5 óra, max. 5 fő): 360.000,- + áfa

Egész napos tréning (7 óra, max. 5 fő): 470.000,-+ áfa 

Egyéb lehetőségekért keressen!

KISZÁLLÁSI DÍJ: Budapest és Veszprém belvárosában ingyenes, egyébként Magyarországon 30.000,- + áfa / nap, külföldön egyeztetés szerint

KIEMELT OKTATÁSI REFERENCIÁINK

Tanulna? 

Képezné magát és munkatársait?

 

Írjon nekünk! 

közösségi média social media marketing
unnamed (2).png
közösségi média social media marketing
közösségi média social media marketing
letöltés.png

Klausz Social Group Kft.

Felnőttképzési szám:

B/2020/008448

jogi nyilatkozat                               ©2017 BY KOZOSSEGI-MEDIA.COM         ÁSZF                  adatkezelési nyilatkozat