Barion Pixel
top of page

Dőljön hátra és bízza ránk cége kommunikációját! Megválaszoljuk Ön helyett a beérkező kérdéseket, kezeljük az esetlegesen felmerülő konfliktusokat a technikailag legújabb elvárásoknak megfelelő bejegyzések létrehozása mellett.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA KOMMUNIKÁCIÓ és HIRDETÉSKEZELÉS

HOTELMARKETING

Vonzóvá tesszük hotelét és szálláshelyét a meghatározott célcsoport számára és növeljük foglalásai számát.

OKTATÁSMARKETING

A Pannon Egyetem egykori marketingvezetőjeként vezetőnk, Klausz Melinda az országban elsőként kezdte el a közösségi média kommunikációt oktatási területen, azóta számos oktatási intézménynek segített. Pontosan tudja, hogyan kell meggyőzni a 17-24 év közötti generációt, hogy az adott oktatási intézményt válasszák továbbtanulási célként

ÁLLAMI INTÉZMÉNYEK KOMMUNIKÁCIÓJA

OECD tanulmányok bebizonyították, hogy az az állami szervezet, aki személyesebb kommunikációt folytat, négyszer aktívabb bázist építhet fel, mint aki nem. Közéleti és politikai kommunikációval egyaránt foglalkozunk.

TERMÉK- ÉS SZOLGÁLTATÁSÉRTÉKESÍTÉS

A legkisebbektől a legnagyobb multikig kommunikáluk cége nevében, értékesítjük termékeit, szolgáltatásait a közösségi média felületeken bejegyzések és hirdetések segítségével. 

ESEMÉNY- ÉS RENDEZVÉNYKOMMUNIKÁCIÓ

Felvezetjük rendezvényét, jegyeket értékesítünk, aktivizáljuk a közeget szabályos, adatbázisépítő nyereményjátékok  segítségével, az esemény ideje alatt a  helyszínen kommunikálunk akár Facebook és Instagram live segítségével is, majd az utókommunikáció keretében feldolgozzuk a sajtó és a magánszemélyek megjelenéseit, ha kell, elégedettségvizsgálatot folytatunk.

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS

Szeretne többet kihozni személyes márkájából, branddé változtatná önmagát, érdekli az influencer-együttműködések lehetősége? Etikus és valós megoldásokkal segítjük növekedését és/vagy igényei szerint átnézzük (korábbi) vlogger / blogger / celebritás / influencer-együttműködéseit.

AMIT ÖNNEK NYÚJTUNK...

OLDALKEZELÉS ÉS PLATFORMMENEDZSMENT

Nem tudja, milyen közösségi média felületeken tudná elérni leginkább célcsoportját? Szeretné fejleszteni eddigi platformjait és egyszerűbbé tenné kezelésüket, netán nem fér bele az idejébe az oldalkezelés? Kérje és válasszon Cégére szabott platform menedzsment csomagjaink közül!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA AUDIT

Szeretné tudni, hogy jó irányba tart-e a Facebook-, twitter-, Youtube-, vagy egyéb közösségi média csatornája, hogy minden ingyenes lehetőséget kihasznál-e a platformokon, vagy lehetne-e csökkenteni például hirdetési költségeit? Kérjen közösségi média auditot akár 6-8 órás, cégére szabott tanácsadással és oktatással. 

FACEBOOK OLDAL- ÉS ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

ESEMÉNY-, KAMPÁNYMENEDZSMENT ÉS HIRDETÉSKEZELÉS

Új és profi Facebook rajongói oldalt szeretne? Már működő oldalához néhány egyedi alkalmazást szeretne? Hivatalosan és szabályosan futtatna nyereményjátékokat, vagy ingyenesen elérhető tartalmakat, speciális űrlapokat szeretne az oldalra? Kérjen alkalmazásfejlesztést!

Legyen szó egy rendezvényről, eseményről, akcióról, vagy bármilyen vásárlásösztönző programról, kampányát átfogóan, költséghatékonyan és eredményorientáltan kezeljük az Ön célcsoportja számára leginkább szükséges közösségi média platformokon valamint offline felületeken.

MARKETING OKTATÁS, TANÁCSADÁS

Egyénileg szeretné kezelni oldalait, s mindezt tudatosan? Megismerné az összes social media lehetőséget és platformot? Érteni szeretné, miről beszél a marketinges és mi van a számok/jelentések mögött?   Tanulja meg egyénileg, csoportos formában, személyesen, Skype-on vagy Facebook-videóchat-en keresztül - egyéni igényei szerint!

ÁTFOGÓ ONLINE, OFFLINE, GERILLA ÉS SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media kampányok mellett átfogó offline, online, gerilla kampányok, promóciók lebonyolítását  vagy Cége teljes körű PR- és marketing tevékenységének ellátását is vállaljuk. Csomagajánlatunkért érdeklődjön Kapcsolat űrlapunkon keresztül!

1424284430_ebf1c951ba8ed8ba9b46e080cd7b5d5c
tornai-pinceszet-011
fbbeb06c1c3ff9ca0fec8d3fe17c318d
b0cf02e5fbdeda2b8b6b8f57fd48d82f
jankovichkuria_edited
logo
kulugyminiszterium_logo
logo
logo-orfeum-black-gold
TVPAPRIKAlogofeliratnelkul_small
spektrum_home
sport-tv-logo-451E3B431D-seeklogo.com
AMC_logo_2016.svg
Megamax
1305-balatonfuredi-nemzetkozi-gitarfesztival
maxresdefault
BIG_2016_SCREEN_1980x1020_HIGH_B
MinimaxLogo2013
metropolitan_egyetem_alaplogo02
Spektrum_new_logo
Edutus-logo
corvinalogo_n
lirakonyv_logo
418542_336825279700837_1556862054_n
MinimaxLogo2013
Spektrum_new_logo
hqdefault
header_edited
Rozé-Risling-és-Jazz-Napok
4041803451
shiraz-logo
jankovichkuria_edited
page_1_thumb_large_edited
gitrfesztivl_edited
social_edited
gitrfesztivl
logo
event-balatoni
Utolso-Sorfesztival-a-Budai-Varban_f55e624c847b813797e6a57e25148650
logo (1)
auerfesztival_logo_web
maw-logo-alap
mtd-logo-large
social
bottom of page