Barion Pixel
top of page

social media

mastermind

Miről szól a social media mastermind?

A közösségi média mastermind 7 fős csoportjában alaposan megismerjük a célcsoportot, bemérjük, megismerve a potenciális vásárlók minden apró titkát, hogy személyre szabottan megszólíthassuk őket. Megalkotjuk a résztvevők közösségi média stratégiáját, melyet beleillesztünk a marketing stratégiába. Operatív szinten pedig megtanuljuk hatékonyabban kezelni a közösségi média felületeket, a hirdetési tevékenységeket optimalizáljuk, így a résztvevők hirdetési költségei csökkenhetnek

(ami által akár a mastermind árának költségeit is visszanyerik a plusz haszonként jelentkező tudás mellett, amelyet senki nem vehet el a későbbiekben sem).

Kinek ajánljuk?

A mastermind képzést azoknak ajánljuk, akik felismerték a közösségi média marketing erejét, szeretnék pontosan átlátni ennek eszközeit és lehetőségeit, valamint a modern technikai lehetőségeknek megfeleltetni cégük marketingjét.

 

Ha szeretne helyben tanulni, munkaidejét kevésbé feláldozva, folyamatos monitoringgal segítve fejlődését és oldalai fejlesztését, jelentkezzen kis csoportos képzésünkre!

JELLEMZŐK

A csoport minimális létszáma: 3 fő,

maximális létszáma 7 fő

Időtartam: 1 workshop 180 perc,

csütörtökönként 9.00-12.00 között

Rendszeresség: a tematika a gyakorlásnak megfelelő időközöket tartalmazza, hogy legyen ideje leüllepedni az ismereteknek és  folyamatosan tesztelhesse saját cégében is a témaköröket.

 

Időpontok:

Első időpont: 2018. november 22.,

utána a csoport egyeztetései alapján


Helyszínük

Oktogon, Teréz körút 10., 1. emelet 14.

INGYENESEN HAZAVIHETŐ TUDÁSANYAGOK, TO-DO-LISTÁK, KÁVÉ, TEA, APRÓSÜTEMÉNY, és a KÖZÖSSÉGI MÉDIA NAGYKÖNYVE ajándékba!

 

Kiemelt referenciáink

1424284430_ebf1c951ba8ed8ba9b46e080cd7b5d5c
tornai-pinceszet-011
fbbeb06c1c3ff9ca0fec8d3fe17c318d
b0cf02e5fbdeda2b8b6b8f57fd48d82f
jankovichkuria_edited
logo
kulugyminiszterium_logo
logo
logo-orfeum-black-gold
TVPAPRIKAlogofeliratnelkul_small
spektrum_home
sport-tv-logo-451E3B431D-seeklogo.com
AMC_logo_2016.svg
Megamax
1305-balatonfuredi-nemzetkozi-gitarfesztival
maxresdefault
BIG_2016_SCREEN_1980x1020_HIGH_B
MinimaxLogo2013
metropolitan_egyetem_alaplogo02
Spektrum_new_logo
Edutus-logo
corvinalogo_n
lirakonyv_logo
418542_336825279700837_1556862054_n
MinimaxLogo2013
Spektrum_new_logo
hqdefault
header_edited
Rozé-Risling-és-Jazz-Napok
4041803451
shiraz-logo
jankovichkuria_edited
page_1_thumb_large_edited
gitrfesztivl_edited
social_edited
gitrfesztivl
logo
event-balatoni
Utolso-Sorfesztival-a-Budai-Varban_f55e624c847b813797e6a57e25148650
logo (1)
auerfesztival_logo_web
maw-logo-alap
mtd-logo-large
social

OKTATÓ:

KLAUSZ MELINDA

2007 óta foglalkozik céges közösségimédia-marketinggel, ekkor jelent meg első blogja is, 2009-ben adta fel élete első Facebook hirdetését.

Hét különböző altémájú könyve jelent meg a közösségi médiáról az internetbiztonságtól a közösségimédia-konfliktuskezelésen át a mérésig, amelyeket több felsőoktatási intézményben tananyagként használnak.

 

Rendszeres oktatója többek között a Metropolitan Egyetemen posztgraduális képzésein, a Magyar Marketing Szövetség, a Piac & Profit, a Centrál Médiaakadémia képzésein és konferenciáin,

Többek között a VeszprémFest, az A38, a Fujitsu Klíma, a Total Dance Festival, az AMC televíziócsatornák, a LÍRA csoport közösségimédia-tanácsadója (volt),

Cége munkáját a Magyar Marketing Szövetség 4 KKV Markeitng Gyémánt díjjal, a Turizmus szakma 5 díjjal ismerte el, a Nők Lapja Cafe VIP-bloggere volt 3 évig.

TEMATIKA

1. Közösségi média rendszere, célcsoportok, vásárlók, motivációk és a Google Analytics

Rendberakjuk és egyértelműsítjük a cég által működtetett közösségi média rendszereket. Kielemezzük és rendbetesszük a vásárlásig vezető utat; Google Analytics és Facebook elemzési eszközök segítségével feltérképezzük vásárlók és érdeklődők minden apró jellemzőit, hogy minél hatékonyabban szólíthassuk meg őket! 

2. Facebook kommunikáció és tartalommarketing

Oldalak beállítása, elérési technikák, Facebook dizájn, kommunikációs tippek és trükkök, Timeline-beállítások és lehetőségek, dizájnok, alapelvek és szabályok - Mit (ne) tegyünk, hogy ne törölje le a Facebook oldalunkat előzetes figyelmeztetés nélkül? Kategóriaválasztás, rövid URL-cím, adatmegadás és trükkös beállítások, amelyeket a Facebook nem véletlenül nem állít be alapból az oldalon....

 

3. Hirdetéskezelés I.

Hirdessünk, olcsón, hatékonyan, célcsoportra orientáltan a Facebook-on 0,05 EUR-ért, vagy olcsóbban, de ne (csak) az oldalunkról! Megjelenés, kattintás, bejegyzés alapú, lájkgyűjtő és weboldalra célzott hirdetések. Hogyan csökkentsünk hirdetési költségeinket? Hirdetés hatékonyságának mérése, optimalizálás, hirdetési szövegek, képek és arculat javítása.

  

4. Konfliktus- vélemény és problémakezelés

Egy negatív vélemény jelentős árbevétel kiesésekhez vezethet. Azt gondolja, az Ön cége nem lehet áldozat? Eseteken keresztül illusztráljuk, hányan nem gondolták volna... Ráadásul már a Facebook-on sem tudunk mindent törölni! Hogyan előzzük meg és kezeljük a negatív hozzászólásokat, a trollok támadásait? Hogyan hozzunk vissza egy negatív véleményt írót nem csak vásárlónak, hanem termékünk/szolgáltatásunk szószólójának?

 

5. Facebook-on kívüli élet I.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő oldalakat? Milyen felületen van jelen a célcsoportunk? Egy poszttal több oldalra? Igen, csatornázzuk össze, optimalizáljuk és időt, energiát spórolunk! Oldalak részletesen: twitter, Wikipedia, Swarm, Foursquare, Pinterest.

 

6. Promóció- nyereményjáték és alkalmazás

Ingyenes, fizetett és általalunk létrehozott alkalmazások installálása, működtetése, jogszabályok és törvényi előírások megismerése, szabályzatok írása, játékosok álprofiljainak felismerése - ez ma már alapkövetelmény egy-egy nyereményjáték lefolytatása esetén! Ráadásul ha nem tartjuk be a szabályokat - például oszd meg nyerj típusú játékot hirdetünk - az oldalunkat is letörölheti a Facebook!

 

7. Facebook-on kívüli élet II.

Instagram, Google+, Youtube, LinkedIn, blogok, TumblR, Pinterest, QR-kódok, mobil- és kiterjesztett valóság alkalmazások megismerése és alkalmazása

 

8. Hirdetéskezelés II.: Remarketing, adatbázishirdetések 

Targetálás generációk, születésnapok, mobilplatformok és egyéb ínyencségek szerint, remarketing, reatargeting, pixelkövető kódok, potenciális érdeklődők vásárlási szintjének megfelelő megszólítása, hirdetés e-mailcímekre és más adatbázisokra, rajongóbázisunk - és konkurenciánk bázisának - részletes feltérképezése

 

9. Mérés és optimalizálás

Mire jók a mérések? Mit és hogyan mérjünk? Honnan tudjuk, mit beszélnek rólunk a vevők és hogyan javítsunk a rólunk kialakult képen?

 

10. Stratégiai tartalommarketing

Melyik felületen, mit és hogyan érdemes ügyfeleinkkel szemben kommunikálni, hogy a legnagyobb elérést és aktív vásárlási hajlandósággal álljunk szemben? Megalkotjuk a cég közösségi média szabályzatát és stratégiáját, rendszerbe rakjuk a teljes közösségi média portfóliót.

CSOMAGOK

ALAPOZÓ

200.000,- + áfa / fő,

azaz 50.000,- + áfa / fő / alkalom

4 találkozó, 1-4. sorszámmal jelölve, 4 x 180 perc

+ AJÁNDÉK Közösségi média nagykönyve

   (ajándék értéke: 3,490,-)

BUSINESS

315.000,- + áfa / fő

azaz 45.000,- + áfa / fő / alkalom

7 találkozó, 1-7. sorszámmal jelölve, 7 x 180 perc

AJÁNDÉK 2 x 60 perces tanácsadás 2018-ban
+ AJÁNDÉK Közösségi média nagykönyve

   (ajándékok értéke: 66.990,-)   

      

VIP 

380.000,- + áfa / fő 

azaz 38.000,- + áfa / fő / alkalom

10 találkozó, 10 x 180 perc

AJÁNDÉK a jelenleg elérhető teljes közösségi média könyvcsaládunk, (3 könyv, 11.780,- Forint)

AJÁNDÉK 3 x 60 perces tanácsadás 2018-ban

  (ajándékok értéke: 107.030,-)

A csomagok csak egyben vásárolhatók,

1 alkalom nem vehető igénybe!

 

100% GARANCIAVÁLLALÁS

Ha nem hall újat az első mastermind-on, amin részt vesz, jelezze, nem kérdezünk semmit, hanem megköszönve bizalmát és idejét, regisztrációjától függően az adott business / VIP / vállalkozásindító mastermind teljes kurzusdíját 3 munkanapon belül visszafizetjük.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.com email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

bottom of page