Barion Pixel
top of page
Working on Laptop

VÁLLALKOZÁS
és személyes 
MÁRKAÉPÍTÉS

az online térben

Gyakorlati élményworkshop

Részletek:

Csatlakozzon hozzánk SZEMÉLYESEN vagy ONLINE és
rakja rendbe vállalkozását és személyes márkáját
közösségi média felületein!

VÁLSÁGÁLLÓ közösségi média megoldások a GYAKORLATBAN, azaz

valóban VÉGIGKATTINTGATJUK a social media felületeket élőben! ;)

signal-telegram-application-illustration-paris_edited.jpg

HOGYAN HOZZUNK KI TÖBBET KÖZÖSSÉGI MÉDIA OLDALAINKBÓL?

Csökkenő elérések? Ugyan!

Ha rá tudunk hangolódni a rajongóbázisunkra és a legújabb technikákat tudatosan használjuk, növelni tudjuk az eléréseket. A workshopon lerántjuk a leplet a tipikus hibákról, félreértésekről, ügynökségi megvezetésekről is és megmutatjuk, melyek a legújabb oldalak és lehetőségek a felületeken, illetve hogy hol érdemes egyáltalán jelen lennünk, és mennyi pénzt költsünk rá...

Mindezt ráadásul A GYAKORLATBAN, a valós közösségi média felületeken KATTINTGATVA, NEM prezentációkon mutatva!

facebook-advertising-spend.png

ÍGY HIRDESSÜNK OKOSAN!

Bejegyzéskiemelés? Nem a leghatékonyabb hirdetési módszer, de semmi gond, optimalizálni fogjuk tudni ezt a hirdetéstípust és megmutatjuk a hirdetéskezelő használatát és sok trükköt is, hogy még többet kihozzunk a hirdetésekből akár Instagramon, akár TikTok-on, akár Facebookon hirdetsz! 

Egyúttal példákat is mutatunk a hatékony kampányokra.

Write Up

DE MIT POSZTOLJAK? ÉS HOL?

Újra és újra ugyanarról posztolni nem egyszerű, ráadásul ha kevesebb kép áll rendelkezésünkre... Az algoritmusok viszont előnyben részesítik a megújult tartalmakat! Hogyan gyártsunk több tartalmat? Gyakorlatban letesztelt és működő ötleteket és tippeket mutatunk, no meg az újgenerációs platformokat és trendeket is bemutatjuk!

shutterstock_182518145-7054f44a.jpeg

ÚJGENERÁCIÓS PLATFORMOK ÉS KÖZÖSSÉGI MÉDIA TRENDEK

Már az Instagram is néhol kínai volt, a TikTok-ot meg egyszerűen nem is tudja követni?

Segítünk, hogy a most jövő BeReal, Poparazzi és a következő változásokat is tudja követni. 

Hogyan vegyük észre a felpimpelt oldakat és eszközöket? Miket használhatnak átvágásra az influencerek és ügynökségek? És még mi várható a Metaverzumon, a kiterjesztett valóságon innen és túl? Megmutatjuk!

Watch Gear

GONDOLKODJUNK RENDSZERBEN! Idő- és energiamegőrző tippek

Fontos, hogy tudatosan osszuk be az időnket. NEM időkezelési, hanem közösségi média kezelési megoldásokat mutatunk  stratégiai gondolkodással és a kapcsolódó szoftverekkel, amelyekkel időt, energiát és pénzt spórolhat meg vállalkozásának!

Christmas Gift

FELKÉSZÜLÉS ÉS KASSZAROBBANTÁS KARÁCSONYKOR

A workshop keretében tudatosan készülünk a karácsonyi időszakra és kézzel fogható social media cselekvési / hirdetési és kommunikációs tervet vihet haza magával. 

Foglalkozunk azzal is, hogy hogyan építse fel értékesítési piramisát, hogyan szedjen ki minél több adatot és információt célcsoportról GDPR-kompatibilisan.

039.jpg

TEMATIKA

1. ÁTFOGÓ SOCIAL MEDIA JELENLÉT - hétfő 10-11.30

Hol, miért legyünk jelen, mekkora összeggel, hogyan gondolkodjunk stratégiában, milyen célcsoportokat szólítunk meg, melyik generációnak mi a gyenge pontja a felületeken, amivel bizalmat tudunk építeni

2. TARTALOMMARKETING & FACEBOOK - hétfő 12-13.30 

Poszttípusok, Facebook és Instagram összecsatornázás, Business Suite, Creator Studio, mérés, elemzés, optimalizálás, hogy a legtöbbet ki tudjuk hozni oldalainkból

Ebédszünet 13.30-14.30

3. TECHNIKAI BEÁLLÍTÁSOK - hétfő 14.30-16.00 

Igen, ez egy "unalmasabb" blokk lesz, viszont meg fogja látni, hogy mennyi beállítást nem használt eddig, amivel több embert el fog tudni érni FIZETETT HIRDETÉS NÉLKÜL IS!

4. HIRDETÉSI TRÜKKÖK ÉS MEGOLDÁSOK - hétfő 16.30-18.00

Hirdetések beállítása, eredmények mérése, tesztelése, optimalizálása Facebook, Instagram, Messenger, Audience Network, Snapchat felületeken

Ráadásul valóban VÉGIGKATTINTGATJUK ÉLŐBEN, amiket a beállításoknál meg kell csinálni, így később is meg fogja találni a dolgokat!

5. ADATBÁZISÉPÍTÉS, KÖVETŐHIRDETÉS

- kedd 10-11.30

Megmutatjuk, hogyan tud GDPR-kompatibilis adatbázisokat építeni játékkal vagy hirdetéssel úgy, hogy még további adatokat is lelkesen megadnak a potenciális célcsoportba tartozók. Ezek alapján pedig adatvásárlások(!) nélkül minőségi hasonmás célcsoportokat is fog tudni készíteni.

6. A VIDEÓALAPÚ KOMMUNIKÁCIÓ: YOUTUBE, TWITCH, LIVESTREAMING

kedd 12-13.30

Tudta, hogy úgy is lehet YouTube-csatornája, ha nincs saját videója? Egy videóközvetítés több csatornán akár felvett videókból, mintha live lenne? És ezért még pénzt is szerezhet? IGEN!

Ebédszünet 13.30-14.30 

7. INSTAGRAM, TIKTOK, BEREAL, INFLUENCEREK  - kedd 14.30-16.00

Imázsépítés képekkel, rövid videókkal, Story-kkal. Újgenerációs trendek és irányok, amiket érdemes tudi, mert ha nem is használja a legújabb felületeket, a technikák megjelennek a többi közösségi média oldalon is!

8. HÍRLEVÉL, AUTOMATIZÁLÁS, CHATBOT - kedd 16.30-18.00

Hozzon ki többet a rendelkezésére álló időből, automatizáljon, amit csak tud, ehhez többfajta szoftvert is megmutatunk!

99..

9. ÉNED ÉS CÉGED JELENLÉTE - szerda 10-11.30

GoogleMaps, twitter, blog, Wikipedia - ezek azok a felületek, amelyek szintén fontosak a social media kommunikációban és igencsak megdobják a Google-találati rangsorban elért helyezéseket. 

10. KARÁCSONYI KAMPÁNYTERV 

- szerda 12.00-14.00

A 3 nap összefoglalásaként lépésről-lépésre megalkotjuk karácsonyi social media kampánytervét, hogy az idei szezonban igazán értékes és még jövedelmezőbb legyen a jelenléte.

Referenciáink többek között... 

Mikor és hol lesz a workshop?

2022. november 14-16. között  SZEMÉLYESEN: Zamárdi, Wellamarin Hotel****

VAGY ONLINE

SZEMÉLYES TRÉNINGÜNKÖN CSUPÁN 15 FŐ VEHET RÉSZT!

Ha nem tud jelen lenni, online is követheti tréningünket, online követés esetén chatben tudunk válaszolni a kérdésekre egy-egy blokkot követően.

A helyeket a jegykiegyenlítés sorrendjében tartjuk fent!

Van garancia?

Igen, 100%-os garanciát vállalunk workshopunkra. Ha a workshop első napjának ebédszünetéig nem hall újat, kérjük jelezze és megköszönve bizalmát 3 napon belül visszautaljuk részvételi díját

Mit kap a részvétellel?

0.  3 nap gyakorlati és aktuális SOCIAL MEDIA ISMERETEKET, 

ahol a kérdéseire is válaszolunk.

 

1. Kisebb és nagyobb vállalkozások számára is használható GYAKORLATI MEGOLDÁSOKat amelyet fizetett és organikus kampányaiban egyaránt hatékonyan tud majd használni. 

 

2. 16 ÉV KÖZÖSSÉGI MÉDIA TAPASZTALATot.

Nem csak tanítjuk, hanem a MINDENNAPOKBAN csináljuk is a közösségi médiát!

Referenciáink

3. Ha további kérdései merülnének fel és konzultációra van szüksége, 60 napon belül egyéni konzultáció keretében kedvezményt biztosítunk.

 

4. A legfrissebb információkat és gyakorlati megoldásokat a közösségi média háza tájáról, ideértve a legújabb közösségi média oldalakat is.

5. Igény szerint az ELŐADÁSOK TELJES FELVÉTELÉT is megkapod, amelyet korlátlan mennyiségben és ha szeretnéd, időben is korlátlanul visszanézhetsz.

6. Díjnyertes, a való világban működő közösségi média esetbemutatásokat első kézből, hiszen 24 különböző díjjal rendelkezünk a Magyar Marketing Szövetségtől, a turizmus szakmán és a Városmarketing djakon át az Internet Hungary fődíjáig valamint a KREATÍV Arany díjáig.

7. Pontosan és részletesen kidolgozott KARÁCSONYI KAMPÁNYTERVET lépésről-lépésre, hogy már hazaérkezésed után RÖGTÖN hasznosítani tudd a tanultakat.

8. Legújabb, újgenerációs közösségi média felületeket bemutató könyvünket + A közösségi média botránykönyve című, közösségi média konfliktuskezelést megtanító kötetünket.

9. Igény szerinti kedvezményes áru, OLDALAIT ÁTVIZSGÁLÓ AUDITCSOMAGhoz is hozzájuthatez utóbbi megrendelése esetén 30%-ban levásárolható a jegy teljes ára.

Az AUDITról bővebben ITT

10. A dolgokat ott mutatjuk, ahol azokat be kell állítani, így VALÓBAN VÉGIGKATTINTGATJUK AZT, AMIT NEKED IS KELL, így ha bármikor visszanézed, akkor is meg fogod találni az adott tennivalókat!

Ahol már találkozhattunk...

Fontosabb díjaink

2015., 2017. A Magyar Marketing Szövetség 1-1 KKV-Marketing Gyémánt díja a VeszprémFest és a Rozé, Rizling Jazz Napok közösségi média kommunikációjáért

2017. 5 #TSMA (Tourism Social Media Awards) A Turizmus Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai díjai a Bambara és Shiraz Hotelek közösségi média felületeiért.

2019. KREATÍV Influ' Integrált influencer kampány ARANY Díja a Hotel Wellamarin influencer kampánya kapcsán

2019. Internet Hungary Társas-játék kategória FŐDÍJA és egy shortlist jelölés Győr városának és a Bambara Hotel játékaira

2020. 3 Városmarketing díj Győr városa különböző közösségi média aktivitása kapcsán

2021. Az Év Marketing Nagykövete díj a Magyar Marketing Szövetségtől

Fotók a korábbi oktatásainkról...

242343554_10159272438173604_3653347226179092237_n.jpg

VEZETŐOKTATÓ:

KLAUSZ MELINDA

Melinda a kozossegi-media.com ügyvezetője, 

2007 óta foglalkozik céges közösségimédia-marketinggel, 2007-ben indította első blogját,

2009-ben adta fel első Facebook hirdetését és azóta is aktívan végzi a közösségi média kommunikációt és hirdetéskezelést.

 

Tíz különböző altémájú könyve jelent meg a közösségi médiáról az internetbiztonságtól a közösségimédia-konfliktuskezelésen át a mérésig, amelyeket több felsőoktatási intézményben tananyagként használnak.

 

A Metropolitan Egyetemen posztgraduális képzéseinek, a Centrál Médiaakadémia, a Magyar Marketing Szövetség, a Piac és Profit, a Gazdagmami konferenciák és workshopok rendszeres előadója.​

24 szakmai díjjal rendelkezik cége a KREATÍV-tól, az Internet Hungary-n át a Magyar Marketing Szövetség 12, a Városmarketing 3, míg a turizmus szakma 5 díjáig, illetve legutóbb az Év Marketing Nagykövete megtisztelő címet is megkapta a szakmai grémiumtól.

OKTATÓ:

KOTERLA KLARISSZA

Koterla Klarissza immáron 4. éve erősiti a kozossegi-media.com csapatát.
Elsősorban tartalommarketinggel és ügyfélkommunikációval foglalkozik,
illetve chatbot-építéssel és fejlesztéssel.

Társszerzője a 365 posztötlet című e-booknak, mely teljesen a
gyakorlatban letesztelt és működő konkrét posztpéldákat tartalmaz az
év minden napjára.

A 4 év alatt különféle területen tevékenykedő
ügyfelekkel dolgozott, így nagy rálátása alakult ki a változatos
témájú és hangvételű közösségi média tartalmakra.

Hisz abban, hogy mindez a tudás 

gyakorlati példákon keresztül más vállalkozások számára is átadható,
hogy aztán az egyedi stílusukra átformálva nagy sikereket érjenek el a
közösségi médiában.

VIK_7347.JPG

2022. november 14-16. között  SZEMÉLYESEN: Zamárdi, Wellamarin Hotel****

VAGY ONLINE

SZEMÉLYES TRÉNINGÜNKÖN CSUPÁN 15 FŐ VEHET RÉSZT!

JJEGYEK

ONLINE RÉSZVÉTELHEZ MINDENKINEK

2022. november 6-ig: 125.000,- + ÁFA

ezt követően: 175.000,- + ÁFA

------------------------

JEGYEK

SZEMÉLYES JELENLÉTŰ WORKSHOP 

(CSAK 15 FŐNEK)

JELENLEGI ÁLLANDÓ PARTNEREINKnek, ÜGYFELEINKnek

2022. október 26-ig: 145.000,- + ÁFA

november 6-ig: 175.000,- + ÁFA

ezt követően: 230.000,- + ÁFA

VÁLLALKOZÓKnak

2022. október 26-ig: 185.000,- + ÁFA

november 6-ig: 205.000,- + ÁFA

ezt követően: 235.000,- + ÁFA

kivéve: ÜGYNÖKSÉGEKnek, KOMMUNIKÁCIÓVAL FOGLALKOZÓ TANÁCSADÓKnak 

2022. október 26-ig: 225.000,- + ÁFA

november 6-ig: 245.000,- + ÁFA

ezt követően: 265.000,- + ÁFA

----------------

KORLÁTLAN IDEJŰ VIDEÓVISSZANÉZÉS 

(kiegészítő opcióként)

35.000,- + ÁFA

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem elegédett a workshoppal, jelezze e-mailben  vagy személyesen a workshop első napjának ebészünetének végéig (indokolnia sem kell döntését) és 3 munkanapon belül visszatérítjük jegye árát külön kérdés nélkül!

Regisztráció
A személyes jelenlétű jegyek a napközbeni bekészítés az az ebéd díját tartalmazzák, kedvezményes áru szállásfoglalásban (17.000,-/fő/éjtől) és vacsorában a Hotel Wellamarin****-ban tudunk segíteni!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak.

A "PSD2" EU rendelet alapján 2019. szeptember 14-étől törvényileg kötelező alkalmazni a fizetési szolgáltatóknak az úgynevezett erős ügyfélhitelesítést, emiatt rendelkeznie kell PayPal fiókkal a fizetéshez, ellenkező esetben az átutalást javasoljuk.

 

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül - az adott oktatás megtörténte előtt - indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.comemail címen.

 

A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

bottom of page