Barion Pixel
top of page
Luxurious Double Bed

SZÁLLÁS- ÉS VENDÉGLÁTÓHELY
az online térben

Gyakorlati workshop szálláshelyeknek, turisztikai desztinációknak

a vendégszám fokozásáért és a költséghatékony kommunikációért

Csatlakozzon hozzánk személyesen VAGY online és
tudjon meg mindent a turizmus közösségi média felületeit érintő
aktuális gyakorlati kérdéseiről.
Hozzon ki többet oldalaiból, hirdetéseiből és social media jelenlétéből!

accounts-blur-button-267350 (1).jpg

HOGYAN HOZZUNK KI TÖBBET KÖZÖSSÉGI MÉDIA OLDALAINKBÓL?

Csökkenő elérések? Dráguló hirdetések? Erős reklámzaj?

Ha rá tudunk hangolódni a rajongóbázisunkra és a legújabb technikákat tudatosan használjuk, növelni tudjuk az eléréseket. A workshopon megmutatjuk a tipikus hibákat, félreértéseket, ügynökségi megvezetéseket is és megmutatjuk, melyek a legcélravezetőbb, új lehetőségek a felületeken legyen szó akár Facebook, Instagram, GoogleMaps, LinkedIn, TikTok vagy éppen YouTube felületekről.

Hotel Room

HIRDETÉS- ÉS ADATBÁZISÉPÍTÉS 

Optimalizálni fogjuk a hirdetéseket és megmutatjuk, hogyan hozzon ki többet hirdetéseiből! 

A leggyorsabban kivitelezhető adatbázisépítő megoldásokkal erősebb célzásokkal költséghatékony lehet majd!

Egyúttal példákat is mutatunk a hatékony és GDPR-kompatibilis ajándékutalvány-, adatbázisépítő és értékesítő kampányokra.

Workspace

MIT POSZTOLJAK? HOL ÉS HOGYAN?

Újra és újra ugyanarról posztolni nem egyszerű... Az algoritmusok viszont előnyben részesítik az új tartalmakat! Hogyan gyártsunk több tartalmat? Hogyan legyünk jelen a legújabb felületeken is, de költséghatékonyan?Gyakorlatban letesztelt és működő ötleteket és tippeket mutatunk, no meg az újgenerációs platformokat és trendeket is bemutatjuk, hogy a 25-35 év közöttieket is hatékonyabban szólítsa meg!

Girl Laying by Pool

INFLUENCER- és ÜGYFÉLMARKETING OKOSAN!

A hazai influencerek 25%-ban álprofilokkal rendelkeznek. Hogyan válasszunk jól? Hogyan nézzük meg a számok mögött rejlő valóságot? 

Hogyan vegyük észre a felpimpelt oldakat és eszközöket? Miket használhatnak átvágásra a celebritások és az influencerek és hogyan működik ez a világ a VALÓSÁGBAN és hogyan használhatjuk okosan a korábbi vendégeink pozitív és negatív véleményeit? 

Megmutatjuk!

CHAT_GPT_OPENAI.jpg

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ÉS AUTOMATIZÁLÁS

Szakmai díjakat nyert konkrét gyakorlati megoldásainkat mutatjuk be minden titokkal együtt a chatGPT-től a kiterjesztett valóságon és chatboton át további AI eszközökig, így a közösségi média kezelés automatizálttá, gyorsabbá és olyan adatalapúvá válhat, amivel időt, energiát és pénzt spórolhat vállalkozásának!

Speakers at Conference

KONFERENCIÁK, ÜZLETI RENDEZVÉNYEK ÉRTÉKESÍTÉSE

LinkedIn-hirdetések? Az IS hatékony, csak roppant módon drága megoldás!

Vásárolt potenciális vevői adatbázisok? Mindegyiket lehet jól és rosszul is használni, megmutatjuk a trükköket mindehhez! 

039.jpg

AZ OKTATÓ:

KLAUSZ MELINDA

Melinda a kozossegi-media.com ügyvezetője, 

2007 óta foglalkozik céges közösségimédia-marketinggel, 2007-ben indította első blogját,

2009-ben adta fel első Facebook hirdetését és azóta is aktívan végzi a közösségi média kommunikációt és hirdetéskezelést a Facebookon kívül minden, Európában használt közösségi média felületen.

 

Tíz különböző altémájú könyve jelent meg a közösségi médiáról az internetbiztonságtól a közösségimédia-konfliktuskezelésen át a mérésig, amelyeket több felsőoktatási intézményben tananyagként használnak.

 

A Metropolitan Egyetemen posztgraduális képzéseinek, a Corvinus Egyetem, a Centrál Médiaakadémia, a Magyar Marketing Szövetség, a Piac és Profit konferenciák és workshopok rendszeres előadója.​

24 szakmai díjjal rendelkezik cége, ebből 5 a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől, de a KREATÍV-tól, az Internet Hungary-n át a Magyar Marketing Szövetségig több díjjal ismerték el munkáikat, legutóbb az Év Marketing Nagykövete megtisztelő címet is megkapta a szakmai grémiumtól, illetve az Év legdigitálisabb magyar KKV-ja lett 2022-ben.

Ahol már találkozhattunk...

Turisztikai szegmenst érintő díjaink

2015., 2017. A Magyar Marketing Szövetség 1-1 KKV-Marketing Gyémánt díja a VeszprémFest és a Rozé, Rizling Jazz Napok közösségi média kommunikációjáért

2017. 5 #TSMA (Tourism Social Media Awards) A Turizmus Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai díjai a Bambara és Shiraz Hotelek közösségi média felületeiért.

2019. KREATÍV Influ' Integrált influencer kampány ARANY Díja a Hotel Wellamarin influencer kampánya kapcsán

2019. Internet Hungary Társas-játék kategória FŐDÍJA és egy shortlist jelölés Győr városának és a Bambara Hotel játékaira

2020. 3 Városmarketing díj Győr városa különböző közösségi média aktivitása kapcsán

2021. Az Év Marketing Nagykövete díj a Magyar Marketing Szövetségtől

2022. A Magyar Marketing Szövetség 5 díja chatbot és alkalmazásfejlesztésre.

Mi végezzük a kommunikációikat, hirdetéskezelésüket / őket is mi tanítottuk / auditáltuk közösségi média jelenlétüket...

Hogyan tud csatlakozni?

Személyes részvétel CSAK 6 FŐNEK! Budapesten, az Oktogonon lévő irodánkban (Teréz körút 10.) várjuk! 

Online részvétel esetén a jegykiegyenlítését követően megküldjük azt a linket, ahol majd tud csatlakozni a workshophoz mobilról, táblagépről vagy asztali gépről.

Elég internettel rendelkeznie, webkamera / mikrofon nem szükséges, ha van beépítve vagy külső ilyen eszköz a gépéhez csatlakoztatva, az remek, ha nincs, akkor chaten keresztül írásban fog tudni kérdezni.

Mikor és hol lesz a workshop?

2023. szeptember 14-én (csütörtökön) 9-16 óra között.

Az ONLINE TÉRBEN Teams felületén találkozunk (a linket regisztrációt követően küldjük), míg SZEMÉLYESEN az Oktogonon lévő irodánkban (Teréz körút 10.).

 

A személyes részen 6 fő vehet részt, a helyeket a jegykiegyenlítés sorrendjében biztosítjuk!

Van garancia?

Igen, 100%-os garanciát vállalunk workshopunkra. Ha a workshop ebédszünetéig nem hall újat, kérjük jelezze és megköszönve bizalmát 3 napon belül visszautaljuk részvételi díját.

Mit kap a részvétellel?

0. Egész napos interaktív és gyakorlati ÉLŐ ELŐADÁST, ahol az Ön kérdéseire is válaszolunk, akár hangban, akár chatben tenné fel.

 

1. Kisebb és nagyobb hotelek valamint szállásadók számára is használható GYAKORLATI MEGOLDÁSOKat a közösségi média aktuális kérdéseiben. 

 

2. 17 ÉV TAPASZTALATát a céges közösségi média kommunikációban.

Nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is a közösségi médiát!

Referenciáink, szakmai díjaink

3. Személyes jelenlét esetén AJÁNDÉKBA adjuk a legújabb közösségi média felületekkel foglalkozó, 384 oldalas gyakorlati tippeket tartalmaző könyvünket. 

 

4. Ha további kérdései merülnek fel és konzultációra van szüksége, 60 napon belül egyéni konzultáció keretében kedvezményt biztosítunk.

 

5. Ingyenes friss híreket és információkat a közösségi média háza tájáról heti rendszerességgel +gyakorlati példákat.

 

6. Zárt közösségi saját oktatási felületet, ahol nem csak visszanézheti az előadást, hanem további, közel 7 órás ingyenes oktatóanyaghoz is hozzájuthat. 

7. Az ELŐADÁSOK TELJES FELVÉTELÉT is megkapja, amelyet korlátlan mennyiségben és ha szeretné, időben is korlátlanul visszanézhet.

8. Díjnyertes, a való világban működő közösségi média esettanulmányokat, hiszen 24 különböző díjjal rendelkezünk a Magyar Marketing Szövetségtől, az MSZÉSZ-től és a Városmarketing djakon át az Internet Hungary fődíjáig valamint a KREATÍV Arany díjáig.

8. Igénye szerinti kedvezményes áru KÖNYV- ÉS OLDALAIT VIZSGÁLÓ AUDITCSOMAGhoz is hozzájuthat 

(ez utóbbi megrendelése esetén levásárolhatja a jegy teljes árát!)

9. Helyszíni részvétel esetén édes és sós süteményt, kávét, üdítőt és büféebédet tartalmazó catering.

Fotók a korábbi oktatásainkról...

JEGYEK és 

KEDVEZMÉNYEK

HELYSZÍNI RÉSZVÉTEL ESETÉN

2023. szeptember 9-ig: 45.000,- + ÁFA

ezt követően: 65.000,- + ÁFA

ONLINE RÉSZVÉTEL

2023. szeptember 9-ig: 39.000,- + ÁFA

ezt követően: 55.000,- + ÁFA

ugyanattól a cégtől érkező 2., vagy további munkatárs kedvezményes ára:

+ 20.000,- / ÁFA / fő

ÜGYNÖKSÉGEKnek, KOMMUNIKÁCIÓVAL FOGLALKOZÓ TANÁCSADÓKnak 

2023. szeptember 9-ig: 75.000,- + ÁFA

ezt követően: 95.000,- + ÁFA

A jegy ára 8 napig történő videóvisszanézést tartalmaz. Amennyiben időbelileg korlátlan visszanézést szeretne, 20.000,- + áfa felárral megvásárolhatja.

Rendezvényünk létszámkorlátos, a helyeket a jegykiegyenlítés sorrendjében tartjuk fent!

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

(kiegészítő opció, felhasználható 60 napig):

40.000,- + áfa / fő / óra helyett 25.000,- + áfa / óra

KÖZÖSSÉGI MÉDIA KÖNYVEINK

(kiegészítő opció,

csak a megrendeléssel együtt érvényes):

- 365 posztötlet+ program hónap

- A közösségi média botránykönyve

- Digitális detox kihívás

- Megosztok, tehát vagyok

- Közösségi média magazin

- Újgenerációs közösségi média felületek

36.679,-helyett 28.000,-

KÖZÖSSÉGI MÉDIA AUDIT:

(60 napon belüli megrendelés esetén):

a részvételi díj teljes mértékben beszámítható a választott csomag bármelyikébe,

így a részvétele ajándékká válhat.

Az audit során oldalai és célcsoportja vizsgálatával konkrét javaslatokat dolgozunk ki közösségi média felületei fejlesztésére.

 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem elegédett a workshoppal, jelezze e-mailben a workshop ebészünetének végéig (indokolnia sem kell döntését) és 3 munkanapon belül visszatérítjük jegye árát külön kérdés nélkül!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak.

A "PSD2" EU rendelet alapján 2019. szeptember 14-étől törvényileg kötelező alkalmazni a fizetési szolgáltatóknak az úgynevezett erős ügyfélhitelesítést, emiatt rendelkeznie kell PayPal fiókkal a fizetéshez, ellenkező esetben az átutalást javasoljuk.

 

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül - az adott oktatás megtörténte előtt - indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.comemail címen.

 

A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

bottom of page