Barion Pixel
top of page

VÁLLALKOZÁSOD
az online térben

Gyakorlati workshop VÁLLALKOZÓKNAK

Részletek:

Csatlakozz hozzánk bárhonnan a nagyvilágból és
tudj meg mindent a vállalkozásod közösségi média felületeit érintő
aktuális gyakorlati kérdésekről.
Hozz ki többet oldalaidból, hirdetéseidből és social media jelenlétedből!

accounts-blur-button-267350 (1).jpg

HOGYAN HOZZUNK KI TÖBBET KÖZÖSSÉGI MÉDIA OLDALAINKBÓL?

Csökkenő elérések? Ugyan!

Ha rá tudunk hangolódni a rajongóbázisunkra és a legújabb technikákat tudatosan használjuk, növelni tudjuk az eléréseket. A workshopon lerántjuk a leplet a tipikus hibákról, félreértésekről, ügynökségi megvezetésekről is és megmutatjuk, melyek a legújabb lehetőségek a felületeken.

images.png

ÍGY HIRDESSÜNK OKOSAN!

Bejegyzéskiemelés? Nem a leghatékonyabb hirdetési módszer, de semmi gond, optimalizálni fogjuk tudni ezt a hirdetéstípust és megmutatjuk a hirdetéskezelő legfontosabb használatát és néhány egyszerű trükköt is, hogy még többet kihozzunk a hirdetésekből! 

Egyúttal példákat is mutatunk a hatékony kampányokra.

Laptop Work

DE MIT POSZTOLJAK? ÉS HOL?

Újra és újra ugyanarról posztolni nem egyszerű, ráadásul ha kevesebb kép áll rendelkezésünkre... Az algoritmusok viszont előnyben részesítik a megújult tartalmakat! Hogyan gyártsunk több tartalmat? Gyakorlatban letesztelt és működő ötleteket és tippeket mutatunk, no meg az újgenerációs platformokat és trendeket is bemutatjuk!

Hands on Deck

INFLUENCER MARKETING OKOSAN!

Hogyan válasszunk jól influencert? Hogyan nézzük meg a számok mögött rejlő valóságot?

Hogyan vegyük észre a felpimpelt oldakat és eszközöket? Miket használhatnak átvágásra a celebritások és az influencerek és hogyan működik ez a világ a VALÓSÁGBAN? Megmutatjuk!

Watch Gear

GONDOLKODJUNK RENDSZERBEN! Idő- és energiamegőrző tippek

Fontos, hogy tudatosan osszuk be az időnket. NEM időkezelési, hanem közösségi média kezelési megoldásokat mutatunk  stratégiai gondolkodással és a kapcsolódó szoftverekkel, amelyekkel időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg vállalkozásodnak!

Christmas Gift

KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK EGYÉNRE SZABOTTAN

A workshophoz kapcsolódva kedvezménnyel igényelheted egyéni konzultációnkat vagy audit csomagunkat.

A konzultációt Klausz Melinda tartja, az audit esetén pedig töviről hegyire átvizsgáljuk közösségi média felületeidet még azokat is, amikről nem is tudsz... Sokszor ugyanis alternatív felületeken is ott vagyunk vendégeink által...

039.jpg

AZ OKTATÓ:

KLAUSZ MELINDA

Melinda a kozossegi-media.com ügyvezetője, 

2007 óta foglalkozik céges közösségimédia-marketinggel, 2007-ben indította első blogját,

2009-ben adta fel első Facebook hirdetését és azóta is aktívan végzi a közösségi média kommunikációt és hirdetéskezelést.

 

Tíz különböző altémájú könyve jelent meg a közösségi médiáról az internetbiztonságtól a közösségimédia-konfliktuskezelésen át a mérésig, amelyeket több felsőoktatási intézményben tananyagként használnak.

 

A Metropolitan Egyetemen posztgraduális képzéseinek, a Centrál Médiaakadémia, a Magyar Marketing Szövetség, a Piac és Profit, a Gazdagmami konferenciák és workshopok rendszeres előadója.​

24 szakmai díjjal rendelkezik cége a KREATÍV-tól, az Internet Hungary-n át a Magyar Marketing Szövetség 12, a Városmarketing 3, míg a turizmus szakma 5 díjáig, illetve legutóbb az Év Marketing Nagykövete megtisztelő címet is megkapta a szakmai grémiumtól.

Őket is mi tanítottuk / auditáltuk közösségi média jelenlétüket és/vagy mi végezzük a kommunikációikat, hirdetéskezelésüket...

Hogyan tud csatlakozni?

A regisztrációdat és jegykiegyenlítésedet követően megküldjük azt a linket, ahol majd tudsz csatlakozni a workshophoz mobilról, táblagépről vagy asztali gépről.

Elég internettel rendelkezned, webkamera / mikrofon nem szükséges, ha van beépítve vagy külső ilyen eszköz a gépedhez csatlakoztatva, az remek, ha nincs, akkor chaten keresztül írásban fogsz tudni kérdezni.

Személyes részvétel esetén Budapesten, az Oktogonon lévő irodánkban (Teréz körút 10.) várunk! 

Mikor és hol lesz a workshop?

2022. május 21-én (szombaton)

9-16 óra között.

Az ONLINE TÉRBEN találkozunk vagy SZEMÉLYESEN.

A személyes részen 6 fő vehet részt  budapesti irodánkban. A helyeket a jegykiegyenlítés sorrendjében tartjuk fent!

Van garancia?

Igen, 100%-os garanciát vállalunk workshopunkra. Ha a workshop ebédszünetéig nem hallasz újat, kérjük jelezd és megköszönve bizalmadat 3 napon belül visszautaljuk részvételi díjadat.

Mit kapsz a részvétellel?

0. 7 órás interaktív ÉLŐ ELŐADÁST, ahol a Te kérdéseidre is válaszolunk, akár hangban, akár chatben tennéd fel.

 

1. Kisebb és nagyobb vállalkozások számára is használható GYAKORLATI MEGOLDÁSOKat a közösségi média aktuális kérdéseiben. 

 

2. 14 ÉV TAPASZTALATát a céges közösségi média kommunikációban.

Nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is a közösségi médiát!

Referenciáink

3. Ha további kérdéseid merülnének fel és konzultációra van szükséged, 60 napon belül egyéni konzultáció keretében kedvezményt biztosítunk.

 

4. Ingyenes friss híreket és információkat a közösségi média háza tájáról heti rendszerességgel +gyakorlati példákat (ha szeretnéd).

 

5. Zárt közösségi saját oktatási felületet, ahol nem csak visszanézheted az előadást, hanem további, közel 7 órás ingyenes oktatóanyaghoz is hozzájuthatsz. 

6. Az ELŐADÁSOK TELJES FELVÉTELÉT is megkapod, amelyet korlátlan mennyiségben és ha szeretnéd, időben is korlátlanul visszanézhetsz.

7. Díjnyertes, a való világban működő közösségi média esettanulmányokat, hiszen 24 különböző díjjal rendelkezünk a Magyar Marketing Szövetségtől, a turizmus szakmán és a Városmarketing djakon át az Internet Hungary fődíjáig valamint a KREATÍV Arany díjáig.

8. Igényed szerinti kedvezményes áru KÖNYV- ÉS OLDALAIDAT VIZSGÁLÓ AUDITCSOMAGhoz is hozzájuthatsz 

(ez utóbbi megrendelése esetén levásárolhatod a jegy teljes árát!)

Ahol már találkozhattunk...

Fontosabb díjaink

2015., 2017. A Magyar Marketing Szövetség 1-1 KKV-Marketing Gyémánt díja a VeszprémFest és a Rozé, Rizling Jazz Napok közösségi média kommunikációjáért

2017. 5 #TSMA (Tourism Social Media Awards) A Turizmus Kft. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai díjai a Bambara és Shiraz Hotelek közösségi média felületeiért.

2019. KREATÍV Influ' Integrált influencer kampány ARANY Díja a Hotel Wellamarin influencer kampánya kapcsán

2019. Internet Hungary Társas-játék kategória FŐDÍJA és egy shortlist jelölés Győr városának és a Bambara Hotel játékaira

2020. 3 Városmarketing díj Győr városa különböző közösségi média aktivitása kapcsán

2021. Az Év Marketing Nagykövete díj a Magyar Marketing Szövetségtől

Fotók a korábbi oktatásainkról...

JEGYEK és 

KEDVEZMÉNYEK

JELENLEGI PARTNEREINKnek, ÜGYFELEINKnek

2022. május 14-ig: 29.000,- + ÁFA

ezt követően: 45.000,- + ÁFA

VÁLLALKOZÓKnak

2022. május 14-ig: 39.000,- + ÁFA

ezt követően: 55.000,- + ÁFA

kivéve: ÜGYNÖKSÉGEKnek, KOMMUNIKÁCIÓVAL FOGLALKOZÓ TANÁCSADÓKnak 

2022. május 14-ig: 65.000,- + ÁFA

ezt követően: 85.000,- + ÁFA

A jegy ára 8 napig történő videóvisszanézést tartalmaz. Amennyiben időbelileg korlátlan visszanézést szeretnél, 15.000,- + áfa felárral megvásárolhatod.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

(kiegészítő opció, felhasználható 60 napig):

40.000,- + áfa / fő / óra helyett 25.000,- + áfa / óra

KÖZÖSSÉGI MÉDIA KÖNYVEINK

(kiegészítő opció,

csak a megrendeléssel együtt érvényes):

- 365 posztötlet+ program június hónap

- A közösségi média botránykönyve

- Digitális detox kihívás

- Megosztok, tehát vagyok

- Közösségi média magazin

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL 

21.279,-helyett 15.000,-

KÖZÖSSÉGI MÉDIA AUDIT:

(60 napon belüli megrendelés esetén):

a részvételi díj teljes mértékben beszámítható a választott csomag bármelyikébe,

így a részvételed ajándékká válhat.

Az audit során oldalaid és célcsoportod vizsgálatával konkrét javaslatokat dolgozunk ki közösségi média felületeid fejlesztésére.

 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elegédett a workshoppal, jelezd e-mailben a workshop ebészünetének végéig (indokolnod sem kell döntésedet) és 3 munkanapon belül visszatérítjük jegyed árát külön kérdés nélkül!

Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod biztosítani a workshopon való részvételedet és az opciósan elérhető kapcsolódó lehetőségeket igényelni. 

A közösségi média audit kapcsán első körben csak adatfelvétel történik, további egyeztetés és szerződéskötés külön.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak.

A "PSD2" EU rendelet alapján 2019. szeptember 14-étől törvényileg kötelező alkalmazni a fizetési szolgáltatóknak az úgynevezett erős ügyfélhitelesítést, emiatt rendelkeznie kell PayPal fiókkal a fizetéshez, ellenkező esetben az átutalást javasoljuk.

 

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.​

Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül - az adott oktatás megtörténte előtt - indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti a az info@kozossegi-media.comemail címen.

 

A szerződést a regisztráció kitöltésével a Klausz Social Group Kft.-vel köti ( (8200 Veszprém, Kőhíd u. 1.). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

bottom of page